• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mondo

13.01.2023

11:43

BILA JE SA ANOM I BRAJANOM U KUĆI! Mogla bi da otkrije mnoge TAJNE O BRAKU VOLŠOVIH

printscreen facebook

Vesti

BILA JE SA ANOM I BRAJANOM U KUĆI! Mogla bi da otkrije mnoge TAJNE O BRAKU VOLŠOVIH

Podeli vest

Misteriozni nestanak lepe Beograđanke Ane Volš (39), majke tri mala sina, inače udate za Amerikanca Brajana (46), gotovo dve nedelje zaokuplja punu pažnju srpske i američke javnosti

Njen muž je u pritvoru od nedelje zbog iznošenja lažnih tvrdnji o svom kretanju u nedelji nestanka svoje supruge. Kada je istražiteljima pričao gde je sve išao nakon nestanka supruge, spomenuo je i bebisiterku njihove dece, koja bi potencijalno mogla da otkrije detalje odnosa Brajana i Ane.

 

Ovo je intresantan detalj da je porodica imala bebisiterku, koja bi mogla da svedoči o odnosima u porodici Volš. Ona bi mogla da otkrije detalje koji bi razjasnili šta se dešavalo između Volšovih, kao i da otkrije kakvo je bilo ponašanje Ane uoči njenog nestanka. To bi moglo da olakša policiji posao, ali i da ukaže na to šta se desilo kobnog dana kada je Beograđanka nestala.

Foto: printscreen

Ana sa trojicom svojih malih sinova

Anina majka, ali i prijatelji koji su se oglašavali za medije, nisu mnogo otkrili o atmosferi koja je vladala u kući Volšovih.

Zbog toga se postavlja pitanje da li bi bebisiterka mogla da iznese nove informacije koje bi razjasnile niz nelogičnosti koje prate ovaj slučaj. Ukoliko je provodila vreme u njihovoj kući, mogla bi da razotkrije Brajanov profil, kao i šta se dešavalo u periodu pre Aninog nestanka.

MOLITVA ZA ANU U KOHASETU

Meštani Kohaseta, naselja u kojem je Ana živela sa svojim suprugom i troje dece, okupili su se u znak podrške, a održana je i molitva tokom koje su se poglavari različitih verskih zajednica pomolili za Beograđanku.

Liza Fulton iz ovog grada rekla je da je to prilično mala i tesno povezana zajednica i da je Anin nestanak potresao ceo njihov svet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija