• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

14.01.2023

13:55

NEVIĐENA DRAMA! HRABRA RUŽA ODBRANILA KLADIONICU OD PLJAČKAŠA! Goloruka se suprotstavila dvojici maskiranih, RAZBOJNICI POBEGLI (VIDEO)

RINA

Vesti

NEVIĐENA DRAMA! HRABRA RUŽA ODBRANILA KLADIONICU OD PLJAČKAŠA! Goloruka se suprotstavila dvojici maskiranih, RAZBOJNICI POBEGLI (VIDEO)

Podeli vest

Prava drama odigrala se u jednoj kladionici u Ljubiću, kada je grupa lopova sa kapuljačama na glavama i palicama upala u objekat tražeći da im radnica preda sav novac.

Međutim, ona se nije uplašila i predala već je pružila žestok otpor napadačima koje je na kraju čak uspela i da otera.

- Jednog od ljih na kraju je i oborila pokušavajući da mu skine kapuljaču, pa su napadači pobegli. Ruža je uspela da sačuva kasu od lopova, iako ih je bilo dvojica - rekao je za RINU izvor upoznat sa incidentom.

Foto: RINA

 

Ova hrabra radnica kladionice u Ljubiću je samohrana majka i ovo je samo jedan od poslova kojim se bavi da prehrani porodicu.

Čitav slučaj biće prijavljen i nadležnim organima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar JVetar

pre 1 godinu

Можда ће звучати као глуп коментар али није: Свака част и разбојницима који је нису повредили на овако непромишљену реакцију.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija