• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

27.01.2023

18:06

KLUPKO SE ODMOTAVA! Komšinica iznela detalje koji mogu pomoći u istrazi ubistva na Zvezdari? Iz Ivaninog stana čuli se jaki KRICI kada je ubijena

Pixabay/printscreen

Vesti

KLUPKO SE ODMOTAVA! Komšinica iznela detalje koji mogu pomoći u istrazi ubistva na Zvezdari? Iz Ivaninog stana čuli se jaki KRICI kada je ubijena

Podeli vest

Potraga za Jetmirom Gočajem (24) osumnjičenim da je ubio Ivanu Krivokapić (26) na Zvezdari 23. decembra prošle godine i dalje traje, a u međuvremenu ispitane su komšije nesrećne devojke, njena familija i prijatelji, njegova familija i prijatelji i, kako se nezvanično saznaje, u ovom slučaju samo jedna osoba iz ulaza u kojem je ona živela dala je iskaz istražiteljima

"Radi se o jednoj komšinici koja nam je ispričala da su se čuli baš jaki krici iz njenog stana cele noći. Takođe su čuli udaranje koje je odzvanjalo kroz cevi. Rekla je da im nije bilo jasno šta se dešava i da su ujutru videli da su prozori na pola otvoreni što je retkost obzirom da je stan u prizemlju i da stanari u prizemlju uvek drže spuštene roletne jer se dešavalo ranije da se deca u kraju penju i gledaju unutra. Takođe je rekla da su nju videli možda jednom ili dva puta jer se trek bila doselila. Žena je navela da joj nije jasno zašto niko drugi iz ulaza nije hteo da sarađuje i da je sigurna da su komšije iz prizemlja sve čule", rekao je sagovornik iz istrage.

Stan u kojem je ona živela i dalje je zapečaćen i u njemu ne stanuje niko.

Podsetimo, za Jetmirom poternica je raspisana pre tačno 11 dana.

"Izvršili smo sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali za sada ne znamo gde se on nalazi, jer je odmah po raspisivanju poternice uništio svoj mobilni telefon i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a. Razgovarali smo sa njegovim prijateljima, rodbinom, svi tvrde da ga nisu videli. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Nakon što je policija dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Jetmira G., zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda, ljubomore, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim.

Podsetimo, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 1 godinu

Kakvo klupko sad da se odmotava!? Celu noć sluša krike i lupanje a nije zvala policiju!!! Bruka i sramota da se sad ta "komšinica" još i javlja da ispriča priču kako nije htela da joj spasi život a mogla je

Dane

pre 1 godinu

"culi se jaki krici iz stana" ...pa otisla na spavanje umesto da proveri dali je neko u zivotnoj opasnosti...cudno ponasanje...

Rade

pre 1 godinu

Pisalo je da je njegova porodica najuglednija i najpoštenija u Crnoj Gori. Gde nestade to poštenje posle ubistva nedužne devojke ??? ??????

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

... čuli se jaki KRICI kada je ubijena... Ili je kričao ubica ili je ubijena kričala dok je ubijana, ali ubijena nikako nije mogla da kriči.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17