• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.01.2023

15:43

ANA NIJE JEDINA ŽRTVA, KOHASET JE UKLET! Komšije Volšovih podsećaju na jezive zločine deceniju unazad UBICA DVE DEVOJČICE NIKAD NIJE PRONAĐEN

printscreen

Vesti

ANA NIJE JEDINA ŽRTVA, KOHASET JE UKLET! Komšije Volšovih podsećaju na jezive zločine deceniju unazad UBICA DVE DEVOJČICE NIKAD NIJE PRONAĐEN

Podeli vest

NESTANAK Beograđanke Ane Volš (39), koju je, kako se sumnja, 1. januara ubio, raskomadao i bacio na deponiju suprug Brajan (48), potresao je stanovnike gradića Kohaset u američkoj državi Masačusets i podsetio žitelje ovog mesta na još dva jeziva zločina koja su se u prošlosti tu dogodila.

Kako su za američke medije ispričale komšije Volšovih, "Kohaset kao da je uklet, jezivi zločini se nižu decenijama".

- Naš komšiluk nije bezbedan ni sa Brajanom u zatvoru. Zla kob se odavno nadvila nad ovim krajem, još od nestanka i ubistva dve devojčice čiji ubica nikada nije priveden pravdi. Jezivo je i to što su se sve tri žrtve prvo vodile kao nestale - ispričali su meštani.

Ubistva dve devojčice iz komšiluka Ane Volš, nikada nisu rešena. Jedna od njih je desetogodišnja Holi Pirajnen.

- Holi i njena porodica su pre njenog nestanka boravili u vikendici na obali jezera blizu Kohaseta, gde je živela Ana Volš porodicom. Holi i njen brat otišli su kod komšije, njen brat se vratio u kolibu u kojoj su živeli baka i deda, ali ona nije - podsećaju američki mediji na zločin koji se dogodio 1993. godine.

Foto: printscreen/7news boston

 

Potraga za Holi trajala je dva meseca, a lovci su pronašli njene ostatke nekoliko kilometara od kolibe u šumi.

- Telo druge stanovnice ovog kraja, Moli Biš (16), ponađeno je u istoj šumi, deset godina kasnije. Za njeno ubistvo sumnjiči se muškarac koji je 1993. oteo i ubio Holi Pirajnen. Međutim, svirepi ubica nikada nije pronađen, pa samim tim ni procesuiran - navode američki medijI i dodaju da je nakon ubistva Moli otkriveno da je ona mnogo godina ranije napisala pismo porodici Holi Pirajnen.

- Veoma mi je žao, Holi je lepa devojčica. Visoka je skoro kao ja. Volela bih da sam je poznavala - napisala je Moli kada je imala 10 godina.

Sumnjalo se da je ubica brkati muškarac, ali on nikad nije pronađen

Sumnja se da je ubica dve devojčice iz Kohaseta brkati muškarac. Neki od dokaza naveli su policiju da imenuju Dejvida Puliota kao osumnjičenog za ova dva ubistva, ali on nikada nije bio zvanično osumnjičen, sve do svoje smrti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59