• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

01.02.2023

16:28

KOD BOSANCA KAIŠ PUN HEROINA! Saobraćajci ga zaustavili zbog brzine, on bio na jakim drogama ODALA GA VELIKA NERVOZA (VIDEO)

printscreen

Vesti

KOD BOSANCA KAIŠ PUN HEROINA! Saobraćajci ga zaustavili zbog brzine, on bio na jakim drogama ODALA GA VELIKA NERVOZA (VIDEO)

Podeli vest

Saobraćajni policajci iz saobraćajne policijske stanice "Zapad" uhapsili su juče na Novom Beogradu državljanina Bosne i Hercegovine N.G. (29) i od njega oduzeli oko 18 grama heroina!

Prema saznanjima Informera policajci su prilikom rutinske kontrole u Ulici Jurija Gagarina zaustavili "pežo" kojim je upravljao N.G. i to zbog prekoračenja brzine.

- Osumnjičeni je prekoračio brzinu kretanja u naseljenom mestu i nakon što je njegov prekršaj detektovan radarom policajci su zaustavili automobil koji je vozio. Prilikom provere dokumenata vozač je bio nervozan, razdražljiv i ponašao se čudno. Zbog toga su pripadnici saobraćajne policije odlučili da ga testiraju na alkohol i na narkotike - kaže dobro obavešten izvor Informera.

Ubrzo je "droga - testom" utvrđeno da N.G. upravlja vozilom pod dejstvom kokaina, ali i još nekih psihoaktvnih supstanci.

- Za sve to vreme N.G. je negodovao kod policajaca, stavljao im do znanja da žuri i da ga zadržavaju. Zbog takvog načina ponašanja policajci su posumnjali da osumnjičeni kod sebe ima neke nedozvoljene supstance i odlučili su da ga pretresu. Nakon detaljnog pretresa u džepu opasača koji je državljanin BiH imao na sebi pronađeno je šest kesica sa po tri grama heroina spremnih za uličnu prodaju - objašnjava on.

Nakon što su pronašli drogu policajci su priveli N.G. u policijsku stanicu na Novom Beogradu gde mu je određen policijski pritvor do 48 sati. Automobil kojim je upravljao N.G. poslat je na detaljan pretres. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59