• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

05.02.2023

18:47

POTRESNE FOTOGRAFIJE NESREĆE KOD GRDELICE Auto u kom je devojka jutros poginula potpuno uništen, troje njenih prijatelja teško povređeno (FOTO)

RINA

Vesti

POTRESNE FOTOGRAFIJE NESREĆE KOD GRDELICE Auto u kom je devojka jutros poginula potpuno uništen, troje njenih prijatelja teško povređeno (FOTO)

Podeli vest

Jedna devojka tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na putu Leskovac - Grdelica. Fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama pokazuju koliko je automobil u kom je bila nastradala devojka uništen od udaraca i prevrtanja

Troje njenih prijatelj zadobilo je teške telesne povrede. Nesreća se dogodila na starom grdeličkom putu oko tri sata iza ponoći i svi su bili u jednom automobilu.

Devojka je na licu mesta preminula i nije joj bilo spasa. Kako je pisano, mladići P. M. (23), N. S. (18) i A. S. (17) sa višestrukim povredama prebačeni su u UKC Niš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

- Odmah po prijemu urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su sagledani od strane UKC Niš. V. S. je hospotalizovan na Klinici za anesteziju, a nakon dijagnostike utvrđene su politraume. Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan - kažu u UKC Niš.

Kod mladića A. S. utvrđen je, prema našim saznanjima, serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena, trenutno je vitalno stabilan, a nalazi se u Urgentnom centru radi dalje opservacije i praćenja stanja.

- Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura - kažu u UKC Niš.

Prema nezvaničnim informacijama svi su iz Grdelice ili okoline.

Kako je pisala Jugmedia, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji je sleteo s kolovoza i više puta se prevrnuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Umesto iživljavanja oko tehničkih pregleda i besmislenih zahteva oko toga da li ima tečnosti za hlađenje ili isteklog roka priručne apoteke (!!!) bolje da se zakonodavci pozabave donošenjem zakona kojim će biti najstrožije zabranjeno da mladi neiskusni vozači sednu za volan automobila koji ima više od 80KS ili više od 1300cm3 zapremine motora. Zar nije i laiku očigledno da je divljanje mladih, svi mlađi od 30 godina, sa moćnim automobilima glavni razlog katastrofalne statistike?

ČISTAČICA PRIZNALA, UBILA JE PENZIONERA NA VRAČARU?! Ali, pokušao je da je siluje? Ona uzela flašu, udarila, pa ga izbola nožem
Hronika

ČISTAČICA PRIZNALA, UBILA JE PENZIONERA NA VRAČARU?! Ali, pokušao je da je siluje? Ona uzela flašu, udarila, pa ga izbola nožem

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana je kućna pomoćnica F. Z. (39) zbog sumnje da je u noći između 2. i 3. februara na svirep način ubila penzionera Dragana V. (70) u njegovom stanu na Vračaru. Osumnjičena je na saslušanju priznala ubistvo, tvrdeći da je to uradila u samodbrani, jer je hteo da je siluje preteći joj nožem

05.02.2023

17:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija