• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

06.02.2023

12:06

PRVO ZAKLAO MAĆEHU U NJENOJ KUĆI, potom napao oca,  pobegao, pa se sam predao policiji - DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA U PARAĆINU!

printscreen/http://rtvparacin.rs/

Vesti

PRVO ZAKLAO MAĆEHU U NJENOJ KUĆI, potom napao oca, pobegao, pa se sam predao policiji - DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA U PARAĆINU!

Podeli vest

Marko P. (22) i njegova sestra Milica P. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su nožem povredili oca Miloša P., aumnja se i da je Marko neposredno pre napada na oca zaklao maćehu Marine I. (50) u njenoj kućI

Telo nesrećn ežene nađeno je u njenoj kući u kojoj je sama živela, a koja se nalazi na oko 500 metara od kuće u kojoj je Marko napao oca.

Kako smo ranije obajavili brutalno porodično nasilje dogodilo se sinoć oko 22 sata u salu Trešnjevica u Paraćinu.

Jedan od komšija za Informer je objasnio da se sve saznalo tek jutros. 

- Marko je navodno prvo otišao u Marininu kuću i tamo je zakla. Nesrećna žena ga je odgajila a on je zaklao kao životinju. Telo su pronašli u lokvi krvi. Pošto je ubio mćehu Mrako je, otišo kod oca. Posvađali su se i na njega je nasrnuo nožem - priča jedan od komšija. 

Kkao je objansio nakon napada na oca Marko je pobegao

- Miloš je zvao policiju koja je u kući zatekla Miloša i Milicu. Niko n ezna gde je Marko bio do jutros kada je ušao krvav u prodavnicu i tražio cigarete. Prodavačica se jadna isprepadala, ali nije ni slutila šta je uradio. Marko je tek kasnije otišao da se preda policijI - objašnjava komšija. 

 

Foto: printscreen/http://rtvparacin.rs/

uviđaj na mestu zločina 

On je dodao da je, navodno Marko priznao u policiji da je ubio očevu emotivnu partnerku. 

Prema rečima rođaka porodica u kojoj se dogodio zločin važi za problematičnu. 

- I ranije su se svađali. Milica ima psihičkih problema, a Marko je problematičan već duže vreme. Mislim da je poznat policiji po različitim krivinim delima. Imao je problema i sa narkoticima - objašnjava jedan od komšija i dodaje: 

- Marko i Milica imaju još dve sestre ali su one udate. Majka ih je ranije napustila, a oni su ostali sa ocem da žive. Miloš je ranije imao problema sa zakonom, bio je dugo na robiji zbog ubistva koje je počinio pre više godina u Beogradu  - priča komšija. 

Kako je naveo Marina je bila dobra žena ima dve ćerke iz prrvog braka, one su udate. 

- Često se čula svađa iz Miloševe kuće, ali niko nije očekivao da se desi ovako nešto. Marina im je pomagal, očuvala je Marka i Milicu, prala ih hranila i ovako da joj vrate.... - rekao je komšija. 

Policija još uvek obavlja uviđaj, a na mestu zločina je i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Jagodini. Šta se tačno dogodilo i kako biće utvrđeno tokom istrage koja je u toku. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
copke1978

pre 1 godinu

Da li ste realni i da li postoji neko ko čita vesti, pre nego što se puste u etar. Nepismenijeg novinara još nisam čitao na vašem sajtu...svaka druga rečenica ima grešaka koliko hoćeš... Pročitajte i neka prođe neki lektorat,pa onda pustite ljudima da pročitaju... Dno dna

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17