• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

14.02.2023

09:42

DNK OTKRIVA KO JE VOZIO BMW SMRTI! Uhapšeni Denis S. danas na saslušanju, automobil na veštačenju!

Informer.rs/N.T.

Vesti

DNK OTKRIVA KO JE VOZIO BMW SMRTI! Uhapšeni Denis S. danas na saslušanju, automobil na veštačenju!

Podeli vest

Denis S. je zadobio lake telesne povrede u sudaru sa drugim automobilom BMW čiji vozač je preminuo na Urgentnom centru

Denis S. (23) koji je uhapšen pod sumnjom da nije pružio pomoć nakon nesreće na Zrenjaninskom putu, danas će u podne biti saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

On je po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapšen u nedelju oko 21 časa.

Kako saznajemo od uhapšenog Denisa je uzet DNK uzorak koji će se uporediti sa onim unutar automobila BMW koji je učestvovao u nesreći.

Tužilaštvo je naredilo i saobraćajno veštačenje automobila.

Kako je Informer već objavio Denis S. ima čak 57 prekršajnih prijava iz bezbednosti u saobraćaju, a na preliminarnim testovima utvrđeno je da je vozio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Podsećanja radi, nesreća se dogodila kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Foto: printscreen Twitter

Trenutak užasa

Dž. K. nalazio se za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka, a u nesreći je zadobio teške telesne povrede. On je nekoliko sati kasnije u bolnici podlegao povredama. Njegova devojka  J. I. (34) zadobila je teške povrede.

U vozilu BMW kojim je upravljao Denis S. nalazile su se dve sestre koje su povređene. On je nakon nezgode pobegao, pa se sam javio u Urgentni centar. Tamo su mu konstatovane lake telesne povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija