• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

16.02.2023

11:33

KOMŠIJE O VANBRAČNOM PARU NA VOŽDOVCU: Znali smo da Aleksandar ima pištolj i da je bio ljubomoran

printscreen

Vesti

KOMŠIJE O VANBRAČNOM PARU NA VOŽDOVCU: Znali smo da Aleksandar ima pištolj i da je bio ljubomoran

Podeli vest

Aleksandar D. (58) ubio je svoju emotivnu partnerku Draganu P. (54), pa pucao sebi u glavu najverovatnije iz ljubomore pokazuju prvi rezultati istrage.

Njihove komšije kažu da su oni poslednjih desetak godina živeli zajedno u njegovom stanu u Bulevaru Oslobođenja koji je nasledio od majke.

- Aleksandar je radio kao čuvar i pripadnik obezbeđenja i znali smo da ima pištolj. Međutim nikada nije napravio nikakav problem, bio je dobar komšija i ništa nije ukazivalo da bi mogao da počini ovakav zločin - priča jedan od komšija.

Foto: N.Š.

 

Prema njegovim rečima motiv zločina najverovatnije leži u činjenici da je Aleksandar bio ljubomoran i da se ponekad plašio da će ga partnerka napustiti. 

- To je ono na šta mi kao komšije sumnjamo jer su i ranije znali da se posvađaju, pa da raskinu na neko vreme. To je njemu teško padalo. Sa materijalne strane on je bio dobro obezbeđen, pored ovog imao je još jedan stan u Zemunu i lepo je zarađivao - priča on. 

Dodaje kako nije sinoć nije čuo pucnje niti svađu već samo policijske sirene.

- Došao je buljuk policajaca i inspektora. Nisam celu noć oka sklopio jer je trajao uviđaj. Čuo sam da su njega pokušali da reanimiraju jer je bio živ kada je policija došla, ali da je ubrzo izdahnuo - objašnjava komšija. 

Pištolj kojim je počinjen zločin pronađen je u stanu. Tela Aleksandra D. i Dragane P. nakon uviđaja preneti su na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. 

Preplašila sam se kad sam videla inspektore

Stanarka zgrade sa drugog sprata kaže da je spavala kada je u hodniku čula buku.

- Izašla sam na terasu i videla najmanje 15 policajaca i inspektora. Bila su tu i kola Hitne pomoći. Pomislila sam da je u pitanju požar, ali sam tek kasnije shvatila da je ubistvo. Ni njega ni nju nisam poznavala - kaže komšinica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija