• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

22.02.2023

13:03

OPTUŽNICA ZA NASILNIKA IZ ADA MOLA: Pijan skalpelom pokušao da ubije bivšu suprugu

Vesti

OPTUŽNICA ZA NASILNIKA IZ ADA MOLA: Pijan skalpelom pokušao da ubije bivšu suprugu

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Milana T. (58) zbog sumnje da je 30. decembra 2022. godine u alkoholisanom stanju skalpelom pokušao da ubije bivšu vanbračnu suprugu D.P. u tržnom centru Ada mol. OPTUŽNICA ZA NASILNIKA IZ ADA MOLA: Pijan skalpelom pokušao da ubije bivšu suprugu

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Milanu T. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju, iz niskih pobuda, odnosno ljubomore.

Tužilaštvo je predložilo sudu i da osumnjičenom produži pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu. Milan T. je, kako se sumnja, 30. decembra oko 18 časova, na drugom spratu tržnog centra Ada mol, prišao D.P. s leđa i uhvatio je levom rukom za kosu, i nakon pretnje rečima “Ajde sada napolje da te prekoljem”, oborio ju je na pod, pa joj je skalpelom, koji je držao u desnoj ruci, zadao jedan ubod u predelu vrata.

Dvojica prisutnih građana uspeli su da savladaju Milana T. i zadrže ga do dolaska policije, a D.P. je prevežena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Milan T. je kritičnom prilikom imao u krvi 0,86 promila alkohola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija