• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.03.2023

14:54

UDARIO U KAMION NA PANČEVAČKOM MOSTU! Nastradao bračni par koji je ispao iz kabine TUŽILAŠTVO TRAŽI PET GODINA ZATVORA

printscreen

Vesti

UDARIO U KAMION NA PANČEVAČKOM MOSTU! Nastradao bračni par koji je ispao iz kabine TUŽILAŠTVO TRAŽI PET GODINA ZATVORA

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv К.S. koji je na Pančevačkom mostu udario u kamion iz čije kabine je ispao bračni par i nastradao!

Naime, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv К.S. zbog izvršenja krivičnog dela Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 

Foto: J.R.

 

- Okrivljenom je stavljeno na teret da je krivično delo izvršio dana 23.05.2022. godine oko 18:20 časova u Beogadu, GO Palilula, na kolovozu Pančevačkog mosta na taj način što je upravljajući putničkim vozilom marke „BMW“ i krećući se u smeru iz Pančeva ka Beogradu brzinom većom od dozvoljene prednjim desnim delom svog vozila udario u zadnji levi deo vozila marke „Zastava 35.8“ u kome su se nalazili oštećeni J.T. i J.D., usled čega je vozilo „Zastava 35.8“ udarilo prednjom stranom u zaštitnu ogradu, kojom prilikom su oštećenih „ispali“ iz kabine vozila i pali sa mosta, nakon čega je nastupila njihova smrt - saopštilo je Tužilaštvo.

Kako je navedeno u sauopštenju, po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca koji je prisustvovao uviđaju saobraćajne nezgode određeno je zadržavanje u trajanju do 48 časova okrivljenog К.S. te je nakon saslušanja tužilaštvo podnelo predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu da se prema К.S. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, koji predlog je odbijen rešenjem suda, a okrivljenom je izrečena mera zabrane napuštanja boravišta, koja mera je i dalje na snazi.

U toku dokaznog postupka tužilaštvo je ispitalo svedoke, naredilo saobraćajno-tehničko veštačenje i sudsko-medicinskog veštačenje, te je prikupilo svu relevantnu dokumentaciju radi utvrđivanja okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nezgoda, a imajući u vidu da je okrivljeni strani državljanin, na predlog odbrane, određena dokumentacija je prevedena na maternji jezik okrivljenog - navode u Prvom osnovnom tužilaštvu.

Optužnim predlogom tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i sprovedenog dokaznog postupka okrivljenom К.S. izrekne kaznu zatvora u trajanju od 5 godina i meru bezbednosti Zabrana upravanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija