• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

20.03.2023

10:39

POGINULA IRENA JE ĆERKA UGLEDNOG LEKARA! Bila je student generacije i upisala doktorske studije

printscreen

Vesti

POGINULA IRENA JE ĆERKA UGLEDNOG LEKARA! Bila je student generacije i upisala doktorske studije

Podeli vest

Irena R. koja je juče poginula na Kopaoniku kada su motorne sanke kojima je upravljao njen prijatelj udarile u drvo, ćerka je uglednog novosadskog doktora.

Njen otac zaposlen je u DZ Novi Sad kao specijalista ginekologije i akušerstva, a u karijeri je radio u domovima zdravlja u Srpskoj Crnji i u Zrenjaninu, kao i u privatnoj praksi. On je veoma cenjen i ugledan lekar u svojoj oblasti.

Porodica Radumilo koja je rodom iz Drvara, u Novom Sadu važi za uglednu, a komšije iz Veternika koje žive u Ulici Ivana Senkovića gde živela preminula Irena i njeni roditelji i dalje su u šoku.

- Ja sam još u šoku, Irena je bila tako lepa devojka, cela porodica je bila tako skladna, ovo je užas - rekla je jedna od komšinica, koja nije mogla da sakrije suze u očima Ostali samo odmahuju glavom, ne žele da se pomire sa činjenicom da nema njihove omiljene komšinice.

Foto: printscreen

Nastradala Irena R.

Ispred kuće je sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici. Trenutno ispred kuće nema nikoga, ali je kapija otvorena. Roletne su spuštene do pola i zavese se navučene na prozore.

- Veternik je kao selo, svi se ovde poznajemo i svi smo u ovom kvartu kao porodica, ovo što se dogodilo našim komšijama je strašno, ne smem ni da zamislim kako je majci Izabeli u ocu Milošu - kaže komšija koji živi u blizini.

Foto: printscreen

Dragan V. je udario sankama u drvo

Irena je završila pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije, inače bila je jedna od najboljih studentkinja generacije.

Podsetimo, osim Irene stradao je i njen novi poznanik, kog je upoznala to veče u kafiću na ski stazi, Dragan V. (39) iz Aleksandrovca.

Njihova tela sasvim slučajno su pronašli spasioci iz Gorske službe, a Draganovo telo bilo je oko 20 metara od sanki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija