• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.03.2023

19:14

ALEKSANDROVAC U SUZAMA ISPRATIO GARGIJA! Sahranjen mladić koji je nastradao na Kopaoniku

printscreen

Vesti

ALEKSANDROVAC U SUZAMA ISPRATIO GARGIJA! Sahranjen mladić koji je nastradao na Kopaoniku

Podeli vest

Dragan V. (39) iz Aleksandrovca, koji je nastrado zajedno sa Irenom R. (35) iz Novog Sada na Kopaoniku, sahranjen je danas u Aleksandrovcu!

Na stotine vozača kvadova i motora danas je prošlo ulicama Aleksandrovca kako bi se oprostili od Dragana V.koji je poginuo prošlog vikenda na Kopaoniku kada su se prevrnule motorne sanke.

Zajedno sa njim na sankama bila je i Irena R. iz Novog Sada koja takođe u istoj nesreći izgubila život. 

Foto: printscreen/ TV Pink

 

Dragan, koga su svi znali po nadimku Gargi, je sahranjen na groblju u selu Velja Glava, a od njega su se pored najmilijih oprostili mnogobrojni prijatelji i rođaci.

Podsetimo, Dragan i Irena poginuli su u subotu uveče na Kopaoniku kada su motornim sankama sleteli u uvalu blizu Karaman grebena.

Kako smo ranije izveštavali telo Dragana pronađeno je na oko 20 metara od sanki, dok je devojka pronađena ispod sanki. 

- Njihova tela pronašli su pripadnici GSS pokušali su da im pomognu ali nažalost povrede su bile takve da su oboje nastradali - rekao je ranije naš sagovornik. 

Inače, Dragan i Irena upoznali su se te večeri. 

- Oni su bili u kafiću koji se nalazi na vrhu staze Karaman, nisu se poznavali. Upoznali su se u kafiću i devojka ga je zamolila da je motornim sankama spusti do podnožja planine. Seli su na motorne sanke i na jednom prevoju, takozvanoj skakaonici, najverovatnije zbog prebrze vožnje pali su sa sanki - rekao je ranije za medije izvor upoznat sa slučajem.

Prema rečima prijatelja nastradalog mladića Dragan je bio veliki humanitarac, pomagao je oboleloj deci organizovao novčanu pomoć, ali i paketiće za Novu godinu.

Imao je svoj servis za kvadove i sanke u svom selu Rataje kod Aleksandrovca i planirao da jedan otvori na Kopaoniku...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija