• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

21.03.2023

11:20

IZGOREO STAN U ZGRADI U NIŠU! Tri osobe zatražile pomoć lekara

Z.I.

Vesti

IZGOREO STAN U ZGRADI U NIŠU! Tri osobe zatražile pomoć lekara

Podeli vest

Niška policija utvrđuje uzroke požara koji je sinoć oko 23 časa izbio u zgradi u Vranjanskoj ulici u tom gradu u kome srećom nije bilo povređenih ni nastradalih lica

U požaru je potpuno izgoreo jedan stan u zgardi, te je pričinjena velika materijalna šteta.  

“Tri osobe zatražile su lekarsku pomoć zbog udisanja dima, ali nisu imale ozbiljnije komplikacije. Vatrogascima je bilo potrebno skoro sat vremena da ugase vatru i spreče da se proširi na ostale stanove. U toku je uviđaj koji će pokazati šta je izazvalo izbijanje požara”, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

Stanari zgrade u Vranjanskoj ulici veruju da je uzrok požara peć koju su njihove komšije ložile drvima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija