• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R./N.Božić

22.03.2023

14:41

(VIDEO /FOTO) ON JE UBIO OCA PESNICAMA U SREMSKOJ MITROVICI! Komšija u čijoj se kući ubistvo dogodilo kaže da je telo pronašao u lokvi krvi

Printscreen, Miloš Rafailović, Pngwing

Vesti

(VIDEO /FOTO) ON JE UBIO OCA PESNICAMA U SREMSKOJ MITROVICI! Komšija u čijoj se kući ubistvo dogodilo kaže da je telo pronašao u lokvi krvi

Podeli vest

Zoran V. (21) iz Bosuta kod Sremske Mitrovice, uhapšen je, kako smo ranije izveštavali, zbog sumnje da je brutalnim udarcima u glavu ubio oca Zorana S. (56). Oni koji poznaju osumnjičenog kažu da se ovako nešto moglo i očekivati s obzirom na to kakav je Zoran.

Jeziv zločin dogodio se u noći između ponedeljka i utorka u kući komšije Nemanje Kovačevića oca i sina.

- Oni su došli kod mene oko jedan sat uveče. Seli su tu na krevet i počeli su da se svađaju. Ne znam oko čega su se raspravljali - priča još uvek pod stresom Kovačević.

Foto: N.B.

Nemanja Kovačević

- Živim sam u ovoj trošnoj kući, pokojni Pera bio mi je čest gost, dolazio na po koju čašicu. Pored Zorana, imao je i dve ćerke iz prvog braka od 29 i 38 godina. Jedna živi u Zagrebu, druga u Adaševcima, dok je Zoran živeo u Buđanovcima sa svojom majkom. Pera je živeo sam nekoliko kuća od mene, u staroj, neuslovnoj kući, izdržavao se od sezonskih poslova. Deca su ga retko obilazila, a Zoran je sad nedavno bio, dolazio je kod oca po pare za drogu, kako mi se Pera jadao -priča za Informer, Nemanja Kovačević, u čijoj kući se stravičan zločin odigrao.

Foto: N.B.

Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo

Te kobne noći, ne sluteći šta će se dogoditi, Nemanja je popivši lekove za smirenje legao i po
njegovim rečima, negde oko 23 sata, u sobu su uleteli Petar i Zoran, već tada se svađajući.

- Trgao sam se iz sna, pojma nemam oko čega je svađa između njih dvojice krenula. Ali, kako ne podnosim viku i galamu, odmah sam se udaljio. Iz sopstvene kuće sam morao pobeći! Otišao sam kod druga, 2,5 kilometra odavde, koji takođe živi sam. Kad sam se sutradan ujutro, u utorak vratio svojoj kući, oko 6,30 imao sam šta i da vidim! Jeziv prizor, kao ih horor filmova!

Na stomaku, ovde u uglu sobe, u lokvi svoje krvi, razbijene lobanje, ležao je mrtav Pera. Opružio se, onako krupan i ogroman, celom dužinom, a oko njega, svuda po tepihu krv! Takođe i na komadima nameštaja, još uvek u šoku, pokazujući nam otkinute stranice od kauča umazane krvlju, priča Nemanja.

Foto: N.B.

Telo Petra bilo između kreveta

Odmah je, kaže, otrčao do komšije Bogosava, bivšeg predsednika sela, koji je pozvao policiju. Sa inspektorima PU Sremska Mitrovica stigla je i Služba hitne pomoći, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

- Stravična scena je bila kad su Perino telo okrenuli! Pored smrskane lobanje, lice mu je potpuno bilo unakaženo i krvavo, bez nosa, koji je utonuo u lobanju,...., stravično, tu sliku nikad zaboraviti neću.

 

 

Foto: Printscreen

 

Nakon toga policija je krenula u potragu za Zoranom, našli su ga u selu.

Njemu je nakon hapšenja u utorak, određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti sproveden u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici na saslušanje.

Pretpostavlja se da će nmu nakon toga biti određen pritvor.

Inače, kako kažu komšije Zoran je i te kako poznat policiji od ranije, a pre mesec dana počeo da živi s ocem.

- Zoran V. je treće dete Petru od tri supruge, koga je navodno video tek nakon 20 godina, a klinac je sada došao da živi s njim u kuću koju je Petru ostavio ujak. Pokojni Petar je bio dobar čovek, koji je najviše škodio sebi, jer je pored bolesti koju ima pio - rekao je drugi komšija i dodao da je Petar svojevremeno radio na brodu i da je dobro zarađivao.

Zoran V. je bio aktivan na društvenim mrežama gde je objavljivao svoje fotografije na kojima glumi opasnog momka. Ovo su samo neki opisi na fotografijam koje postavljao: "Rrobija meni, robija", "Pakao je moj separe", "Ulice pakla",  "Hocu starost da me pita, dali ti je duša sita, pa da kažem jeste vala"... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
IQ

pre 1 godinu

.....jaka faca 50kg sa cipelama.......nije mi jasno kako jedna spodoba moze da ubije coveka...???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija