• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2023

11:36

UBILI BOGA U DECI! Ovo je mladić koji je najteže povređen u masovnoj tuči navijača na Novom Beogradu

printscreen

Vesti

UBILI BOGA U DECI! Ovo je mladić koji je najteže povređen u masovnoj tuči navijača na Novom Beogradu

Podeli vest

Nikoli Ž. (22) zadobio je povrede opasne po život u tuči navijača koja se sinoć dogodila na Novom Beogradu, pored njega pretučen je i njegov rođeni brat (12)!

Podsetimo, Nikola je sa teškim povredama glave prevezen bez svesti na VMA gde se lekari bore da ga spasu!

Kako smo nezvanično saznali sve se izdešavalo u manje od dva minuta.

Bilo je oko dvadesetak napadača, kako se sumnja navijača Zvezde, koji su sa više automobila došli do Vojvođanske ulice. Tu su parkirali vozila i peške otiši do grupe tinejdžera, za koje se takođe sumnja da su navijači Partizana,i napali ih - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje: 

Foto: M.S.

Tragovi brutalnog napada

- Napadnuta su uglavnom deca. Prema prvim informacijama samo su njih trojica punoletni. U tuči su napadači koristili palice. Pretpostvalja se da je mladić koji je najteže povređen upravo palicom zadobio više udarca u glavu. Tom prilikom njemu su skoro smrskane kosti lica - rekao je naš sagovornik.

Inače, policija je nastavila uviđaj danas.

- Policija je sinoć zatekla određeni broj učesnika tuče, među njima su dva mladića od kojih je jedan teže povređen. On je bio bez svesti prevezen u VMA i trenutno je na odeljenju šoka - rekao je naš sagovornik. 

Foto: M.S.

 

Na licu mesta zatečeni su sa povredama V.Ž (13), M.B. (16), O.K.(17), N.P. (30), L.N. (15) i Nikola Ž.

V.Ž. (13)je, navodno izjavio da su oni navijači Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, kako je rekao napadači su imali crveno-bele maske i oni su iz Surčina i Zemuna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 11 meseci

nema sta da se sumnja samo oni mogu da dodju tu gde je Partizanovo . Zna se i odakle dolaze tako da je jako lako ustanoviti ko su ti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59