• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

23.03.2023

15:55

OVO JE UZROK POGIBIJE ČETVORICE MLADIĆA U DŽIPU!  Završena istraga jezive saobraćajne nesreće u Užicu

Z.G.

Vesti

OVO JE UZROK POGIBIJE ČETVORICE MLADIĆA U DŽIPU! Završena istraga jezive saobraćajne nesreće u Užicu

Podeli vest

Završena je istraga i veštačenje vezano za saobraćajnu nesreću koja se dogodila u septemrbru a u kojoj su nastradali: Stefan Džavović (21), Nikola Daničić (19), Vladimir Milošević (27) i Uroš Drčelić (22) svi iz Užica.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 11 septembra prošle godine, u mestu Surduk kod Užica a sada se završena istraga koja je trajala sedam meseci.

- U toku istrage koja je trajala sedam meseci urađeni su razgovori sa očevidcimanesreće, svim kontaktima koje su nastradali imali, pa i sa onima na koje su namukazivale porodice. Saslušan je taksista koji je video nesreću, kao i vozač autobusa, koga su pretekli. Takođe, nalaz veštaka je završen. Prema tom izveštaju procenjeno je da se BMW F15X5 kojim su se vozili, kretao brzinom od 142 kilometra na sat, a procenjena brzina koja može da savlada tu krivinu je maksimalno 110 kilometara na sat. Udarili su od betonski branik od koji su se odbili i zatim prevrnuli. Na žalost, trojica njih je preminulo na licu mesta, a jedan u bolnici – saznajemo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu.

Pored toga, utvrđeno je da je vozač automobila Vladimir Milošević imao i alkohola u krvi.


Podsetimo, da su veče uoči nesreće zajedno bili u jednoj užičkoj diskoteci i prema tadašnjim izjavama prijatelja oni su pošli da vide kako ide BMW, koji je Vladimir dovezao iz Slovenije, gde je radio kao profesionalni vozač kamiona.

Stanovnici grada na Đetinji još se sećaju stravične tragedije, koja je potresla i staro i mlado. Sećanja na nedoknadivi gubitak su obeleželi muralom nedalo od mesta nesreće sa njihovim likovima i pitanjem “Zašto?”. Ujedno, taj mural je upozorenje i za ostale vozače “Ne brže od života”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija