• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2023

14:05

PRIMEĆEN OTAC ZVER! Policija za petama Urošu Pašajliću osumnjičenom ZA ZVERSKO ZLOSTAVLJANJE ĆERKICE (FOTO)

Printscreen, Foto: Zoran Sinko

Vesti

PRIMEĆEN OTAC ZVER! Policija za petama Urošu Pašajliću osumnjičenom ZA ZVERSKO ZLOSTAVLJANJE ĆERKICE (FOTO)

Podeli vest

Otac monstrum Uroš Pašajlić, koji se pod sumnjom da je zlostavljao osmogodišnju ćerku nalazi u bekstvu, po svoj prilici neće još dugo izmicati policijskoj poteri

Naime, kako Informer saznaje on je viđen kako se "muva" oko zgrade u komšiluku, pokušavajući da izvidi teren i eventualno otkrije policijsku zasedu oko stana u kome je držao zatočenu osmogodišnju ćerku.

Foto: Zoran Sinko

Ovde je viđen otac monstrum

Koliko god se krio, nije uspeo da se sakrije, jer ga je uočila komšinica, koja je bila zgrožena saznanjem da se u njenom komšiluku gotovo neopaženo godinama odvijala teška drama, zanemarivanja i zlostavljanja deteta.

Foto: Zoran Sinko

Automobil ostavio ispred zgrade

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, zamolili su građane ukoliko prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o kretanju Uroša Pašajlića da obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

Krive su državne službe. Dali dete na čuvanje monstrumu, koji je već hapšen zbog nasilja u porodici. Nije njih sramota, niti osećaju grižu savesti zbog toga, a mogli su ovo da spreče. Prokleti su to izrodi, prokleti za celu večnost...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija