• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

29.03.2023

11:53

BOJAN JE TUKAO ANDREU DOK JE NIJE UBIO! Kada se uverio da je mrtva, seo je pored njenog tela!

facebook

Vesti

BOJAN JE TUKAO ANDREU DOK JE NIJE UBIO! Kada se uverio da je mrtva, seo je pored njenog tela!

Podeli vest

Osumnjičeni Bojan M. (46) iz Jagodine nakon svađe sa emotivnom partnerkom Andreom K. (35), inače majkom petoro dece, brutalno je nasmrt pretukao rukama i nogama po celom telu, da bi ona nakon nanetih teških telesnih povreda preminula.

Zločin se, podsetimo, dogodio u utorak ujutru oko tri sata u stanu osumnjičenog muškarca.

- Kobne večeri žrtva je došla kod osumnjičenog u stan, kao što je to radila i u prethodnom periodu jer su dugogodišnji emotivni partneri. Ništa nije ukazivalo da nesrećna žena neće živa izaći iz stana - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Sumnja se da su se njih dvoje prvo verbalno sukobili, a zatim je došlo do fizičkog kontakta. Osumnjičeni je rukama i nogama počeo zverski da udara nesrećnu ženu, a nije se zaustavio ni kada je počela da krvari i da gubi svest.

Foto: facebook

Bojan je Anreu tukao nekoliko sati

Kako navodi naš sagovornik, osumnjičeni nije mogao da se odvoji od žrtve koliko je bio agresivan.

- Tukao je pesnicama po glavi, toliko da joj je lice bilo unakaženo, modro i u podlivima, a imala je i vidljive tragove nasilja po celom telu. Nasilnik je šutirao rukama i nogama po stomaku, pa je i taj deo tela modar - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Telo je poslato na obdukciju koja će utvrditi da li osumnjičeni nasilnik žrtvu možda tukao i nekim tupim predmetom.

Kurirov sagovornik tvrdi da je Andrea K. ubrzo preminula.

- Sumnja se da je nasilnik nekoliko sati tukao ženu, a kada se uverio da je ubio ostao je da sedi pored njenog krvavog tela - kaže izvor i dodaje da je nakon zločina osumnjičeni Bojan M. uhapšen i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Više javno tužilaštvo u Jagodini vodi istragu kojom će utvrditi sve detalje ovog zverskog ubistva.

Inače, ubijena žena iz Jagodine je 10. žrtva koju je ubio emotivni partner od početka godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vrana

pre 1 godinu

Zalosno i sramotno, nazalost i sutra i prekosutra imamo slicno opet da citamo u novinama. Strashno!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija