• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

11.04.2023

13:24

LOKALNI PIROMAN ZAPALIO I CRKVU SVETE PETKE?! U Rastovnici ne postoji objekat koji nije goreo, na red došla i svetinja! (FOTO)

LJ.S.

Vesti

LOKALNI PIROMAN ZAPALIO I CRKVU SVETE PETKE?! U Rastovnici ne postoji objekat koji nije goreo, na red došla i svetinja! (FOTO)

Podeli vest

Tokom prethodnog dana izbio je požar u crkvi Svete Petke u Rastovnici kod Prokuplja u toku kojeg je oštećena unutrašnjost crkve, ali na svu sreću nije bilo povređenih. Požar je ugašen, a ono što se dogodilo prijavljeno je policiji.

Ovo selo koje je na samo dva kilometara od Prokuplja poznato je po tome što je jedno lice do sada zapalilo 12 kuća u selu, odnosno vikendica, sem crkve, bukvalno da ne postoji objekat koji nije goreo.

Zbog tih paljenivna, protiv istog lica podneto je niz krivičnih prijava, a presuđeno je do sada u pet
slučajeva. 

Za sada nemamo informacija da li je policija utvrdila ko je zapalio unutrašnjost crkve.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija