• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

17.04.2023

19:56

SAZNAO DA MU JE ČETVORO DECE MRTVO! Živ goreo da bi ih spasao iz stravičnog požara u Novom Pazaru!

printscreen

Vesti

SAZNAO DA MU JE ČETVORO DECE MRTVO! Živ goreo da bi ih spasao iz stravičnog požara u Novom Pazaru!

Podeli vest

Abdul iz Novog Pazara, koji je u stravičnom požaru od 5. marta izgubio četvoro dece, izašao je sa intenzivne nege u bolnici i polako se oporavlja nakon niza operacija transplantacije kože.

Kako saznajemo od brata povređenog Abdula, on je sada stabilno i imao je nekoliko operacija i donora kože.

- Dobro je, imao je još dve uspešne operacije, hvala Bogu. Više nije na intenzivnoj nezi, sada je u običnoj bolničkoj sobi. Najvažnije je da je on dobro, hvala Bogu. Prošli petak je saznao da je izgubio decu, sve do tada nije znao, jer nije bio svestan. Izgleda mirno i smireno, trudi se da prihvati to, zna da je učinio sve da ih spasi - ispričao nam je Eslam, brat povređenog Abdula.

Foto: facebook

Abdul i supruga sa decom koja su stradala u jezivom požaru

Kako je ispričao, trebalo bi da uskoro izađe iz bolnice, a zajedno sa suprugom traži apartman u kojem će živeti i nadaju se novom početku.

- Hvala svima koji su pitali i brinuli za mene. Mnogo se bolje osećam. Hvala svima koji su mi donirali kožu. Moja deca su sada na nekom boljem mestu, u raju i molim se za njih - rekao je Abdul na društvenim mrežama.

On zahvaljuje Bogu jer se oporavio i priča kroz kakav je bolan proces prošao i nada se da niko ne mora da prolazi kroz to.

Takođe, istakao je i zamolio sve da se mole da njegova žena Amra bude bolje, jer je u lošem mentalnom stanju, još je u šoku nakon potresne tragedije koju je preživela.

Podsetimo, požar se dogodio 5. marta u jutarnjim časovima u stambenoj zgradi u Novom Pazaru.

Supruga posla tragedije otkrila da je trudna

U stravičnom požaru nastradalo je četvoro dece stare od šest meseci do pet godina, a otac Abdul, egipatski državljanin, je bio teško povređen. Majka dece Amra je bila lakše povređena, a naknadno se saznalo da je trudna!

Otac četvoro mališana živ je goreo dok je pokušavao da spasi svoju decu, tvrde očevici ovog strašnog događaja. Nesrećni čovek je preko terase pokušao da uđe u sobu gde su mu bila deca, ali nije uspeo da otvori vrata.

Kako nam je ispričala porodica ranije, bračni par se upoznao preko interneta, a ubrzo su se i zaljubili.

- Živeli su u Kairu blizu naše porodice, onda su se nakon par meseci vratili u Srbiju kako bi Amra završila studije medicine. Dobila je prvo dete dečaka Zaina, zatim su ponovo došli u Kairo, a dečak je odrastao sa nama sve dok nisu morali da se vrate u Srbiju. Stalno su bili na relaciji Egipat-Srbija, posećivali su nas kad god su mogli, ali su se vraćali u Srbiju zbog Amrinih studija medicine - ispričao je ranije stric stradale dece.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija