• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

03.07.2023

15:52

Majka ubijenog policajca i njegove sestre u Duboni: Ostali smo bez naša dva anđela, ne želimo da živimo sa ubicama

Informer

Vesti

Majka ubijenog policajca i njegove sestre u Duboni: Ostali smo bez naša dva anđela, ne želimo da živimo sa ubicama

Podeli vest

Prošlo je dva meseca od masakra kod Mladenovca kada je Uroš Blažić ubio devet osoba i ranio njih 14, a među ubijenima su mladi policajac Milan Panić i njegova sestra Kristina iz Dubone. Majka ovo dvoje mladih ljudi očajna je u svom bolu i traži da se porodica Blažić odseli iz njihovog kraja.

Nesrećna žena oglasila se na društvenoj mreži gde je navela da se za dva meseca ništa nije uradilo po pitanju iseljenja porodice Blažić iz njihovog sela.

"Dva meseca je prošlo od kako je monstrum ubio moja dva anđela i jos ništa nije rešeno povodom toga. Policija čuva njegove bližnje i oni žive normalnim životom. Tako da mi moramo sami sutra idemo kod načelnika policije da vidimo šta je sa obećanjem da se Blaći isele iz Dubone", piše nesrećna majka.

 

Foto: Zoran Sinko

 

 

Ona ističe da viđa majku dželata njene dece. 

"Uroševa majka posle popodnevne dremke izlazi iz kuće pospana, jer smo je mi prekinuli, i dolazi kod mene da pravda ubicu. Urošev deda, koji nije ni saslušan, priča da je ubica sve njih tukao, a snaja ga ućutkuje da to ne govori pred nama", piše ogorčena majka, i dodaje:

"Traži da je mi ubijemo i podmeće se mom suprugu da je udari, da bi on otišao u zatvor.  Uroševi brat i snaja odbijaju da svedoče jer, naravno, imaju svašta da kažu. Znači, i dalje ih štiti neko. Ukoliko ne odreguje država na naš apel, moraćemo da organizujemo ljude iz Dubone i Malog Orašja i da rešimo na drugačiji način. Ja ne mogu da podnesem da živim u istom selu sa ubicama"

Foto: Rina.rs

 

 

Podsetimo, pre tačno dva meseca Uroš Blažić je u Malom Orašju kod Mladenovca počeo svoj krvavi pri. Blažić je došao na igralište u Malo Orašje, gde se grupa mladih okupila, između ostalog, kako bi i skromno obeležili to što je njihov prijatelj postao ujak. Pomahnitali Blažić je zapucao i ubio Marka M. (18), Aleksandara M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21), a teško je ranio Petara M. (26), koji je nakon 50 dana borbe za životom preminuo. 

Nakon Malog Oršaja,  na putu ka Duboni, ranio je četiri muškarca koji su nameštali ogradu, a nakon toga je u školskom dvorištu ubio mladog policajca, njegovu sestru i njihovog druga. 

Uroš Blažić je saslušan i još je u pritvoru, a iza rešetaka su, zbog nelegalnog oružja, i njegovi otac, ujak i brat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Životinje na udaru zaraznih bolesti: Hara besnilo, salmonela i afrička kuga! Najavljena hitna vakcinacija!
Društvo

Životinje na udaru zaraznih bolesti: Hara besnilo, salmonela i afrička kuga! Najavljena hitna vakcinacija!

Počela je nova kampanja vakcinacije protiv besnila iz aviona. Pokrivena je cela teritorija Srbije, osim naseljenih mesta i vodotokova. Takozvani "mamak" u kome se vakcina nalazi nije štetan po ljudsko zdravlje, ali ga ne treba dirati. Kampanju za suzbijanje bolesti kod lisica koje su glavni prenosioci bolesti finansira Evropska Unija od 2010. godine, a od 2018. u Srbiji nije zabeležen ni jedan slučaj zaraze.

05.07.2024

11:03

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija