• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

17.08.2023

09:07

Pokušao da zaštiti sestru od monstruma! Brat ubijene Nizame prvi ranjen tokom krvavog pira u Gradačcu

Informer/društvene mreže

Vesti

Pokušao da zaštiti sestru od monstruma! Brat ubijene Nizame prvi ranjen tokom krvavog pira u Gradačcu

Podeli vest

Nedim P, brat od tetke brutalno ubijene Nizame Hećimović, prvi je ranjen, kada je pokušao da zaštiti sestru, tokom krvavog pira Nermina Sulejmanovića u Gradačcu.

Zijada, tetka ubijene Nizame, otkrila je da se Nizama skrivala kod nje u kući sedam dana pre no što ju je Nermin pronašao.

- Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju. Osmi dan je saznao gde se krije - izjavila je Zijada koja tvrdi da je samo policija znala mesto na kojem se Nizama skrivala.

- Nermin je došao, dole je na putu auto parkirao. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu, vičući: "Gde je?!" - ispričala je Zijada.

Foto: Printscreen

Tetka Zijada sa ubijenom Nizamom

 

Nizama se, kada je videla Nermina, sakrila u sobu Zijadinog sina Nedima i zaključala.

- Tu je ispalio metak, nije odmah mogao da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu. Mog Nedima je ranio u nogu i isterao ga napolje - kazala je tetka ubijene Nizame.

Nermin Sulejamnović je prvo zgrabio njihovu bebu i odneo je do automobila, a onda se vratio u kuću po Nizamu. 

Foto: Foto: Avaz/A. Bešić.

Monstruma niko nije mogao da zadrži

 

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je... Šakama je udarao. Kada su izašli iz kuće on je Nizamu vukao za kosu, e to nikada neću zaboraviti! Ona je stala nasred puta i plakala, pogledala je u mene i rekla mi: "Pomozi mi, tetka". Ja joj nisam mogla pomoći - ispričala je tetka Zijada i dodala da je tada zapucao na nju i Nedima koji je ranjen.

Foto: Društvene mreže

Nedim pokušao da spasi sestru

 

Nizama Hećimović  koju je nakon vešestanog iživljavanja ubio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Inače monstrum Nermin Sulejmanović, koji je 11. avgusta počinio trostruko ubistvo, već je bio dobro poznat lokalnoj poliicji, a više puta je prijavljivan i za nasilje u porodici. On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku, jer je zlotovor uživo prenosio sve na svom Instagramu ubistvo, on je pre nego što je pucao u Nizamu, pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je presudio Nizami, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina, turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Nermin je kada ga je policija opkolila izvršio samoubistvo i još uvek nije sahranjen jer niko ne želi da preuzme njegovo telo.

Inače kako je njegov otac Fikret Sulejmanović izjavio on se sina odrekao pre 20 godina, jer je, kako je objasnio bio Al Kapone od kada se rodio i zbog toga veruje da će Nemrina sahraniti "njegovi krimosi". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14