• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.Ćuruvija

19.09.2023

15:13

Jezivo svedočenje o silovanju zatvoreno za javnost! Nastavljeno suđenje Belivukovom klanu (VIDEO/FOTO)

Maša Banđur

Vesti

Jezivo svedočenje o silovanju zatvoreno za javnost! Nastavljeno suđenje Belivukovom klanu (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Svedočenjem mladića I.S. koji je, može se slobodno reći, jedina preživela žrtva nastavljeno je suđenje kriminalnom klanu Belivuk-Miljković. On je već govorio o stravičnom trodnevnom zlostavljanju koje je doživeo u "bunkeru" na stadionu Partizana

Ovog puta suđenje je zatvoreno o za javnost i to zbog svedočenja ostećenog I.S. kojeg su, kako smo već objavili, pripadnici Belivukovog klana tri dana mučili i silovali u specijalnom bunkeru na stadionu Partizana.

Na današnjem ročištu, pitanja bi trebalo da mu postavljaju, tužilac, sudsko veće, advokati okrivljenih i oštećenih kao i optuženi.

Foto: Maša Banđur

 

 

Podsetimo, da su pod sumnjom da ih špijunira, pripadnici klana u trenutku kada je pravio selfi isped stadiona Partizana, oteli I.S. odveli ga u specijalni "bunker" i tri dana ga mučki zlostavljali i silovali. Za razliku od ostalih Belivukovih žrtava, mladić je ipak izašao iz bunkera pretučen i ponižen ali sa glavom na ramenima.  

Javost isključena sa glavnog pretresa

 

Podsetimo, tokom jučerašnjeg suđenja, sudija je odlučila da isključi javnost sa glavnog pretresa dok svedoči I.S. i postavila mu je nekoliko pitanja, posto je proširio iskaz dat ranije u tužilaštvu.

Foto: Maša Banđur

 

 

Veljko Belivuk se javio da mu postavlja pitanja, međutim advokati su zatražili da se prekine suđenje, pošto je bilo kasno, a kako je okrivljeni izneo mnoge nove činjenice, da bi imali vremena da pripreme eventualna pitanja.

Tada se sudija složila sa tim i prekinula suđenje, koje nastavljeno danas ali je zatvoreno za javnost. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija