• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.Ćuruvija

19.09.2023

16:10

Suđenje Belivukovom klanu opet otvoreno za javnost! Iz zatvorenih vata svedočio silovani mladić

Maša Banđur

Vesti

Suđenje Belivukovom klanu opet otvoreno za javnost! Iz zatvorenih vata svedočio silovani mladić

Podeli vest

Posle potresnog svedočenja mladića I.S. koje je zbog zaštite privatnost oštećenog bilo zatvoreno za javnost, nastavljeno je suđenje pripadnicima Belivukovog kriminalnoh klana

Kao što je Infortmer najavio, mladić I.S. žrtva jezivog trodnevnog zlostavljanja i silovanja u "bunkeru" na stadionu Partizana, govorio je o jezivom iskustvu iz kojeg je jedva "izneo" živu glavu.

Naime u trenutku kada je pokušao sa snimi selfi ispreed stadiona Partizana, pripli su mu pripadnici Belivukovog klana i na silu ga uguralin u priostorije koje su međusobno zvali "bunker". Nesrećni I.S. tu je pretrpeo jezivo zlostavljanje i silovanje o kojem je govorio tokom suđenja. Sada se iza zatvorenih vrata suočio sa svojim krvnicima.

Po slovu zakona, njemu su pitanja postavljali  tužilac, sudsko veće, advokati okrivljenih i oštećenih kao i optuženi. Nakon završetka ispitivanja sudija je suđenje ponovo otvorila za javnost.

Optužnica za 5 ubistava proširena za još dva

Veljko Belivuk, Marko Miljković i ostali članovi njihove kriminalne ortganizacije, bliske kavačkkom klanu, pohapšeni su početkom februara 2021. godine. Na teret im je provo stavljeno 5 ubistava, da bi optužnica bila proširena za još 2 teška ubistva.

Na teret im se stavlja ubistvo Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića, Gorana Mihajlovića, Lazara Vukićevića, Aleksndra Gligorijevića, Nikole Mitića i Zdravka Radojevića.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija