• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.10.2023

09:08

Milena oči u oči sa Mikom Aleksićem! Glumica danas nastavlja svedočenje, na prošlom ročištu njegov advokat joj postavljao sramna pitanja!

ATAIMAGES

Vesti

Milena oči u oči sa Mikom Aleksićem! Glumica danas nastavlja svedočenje, na prošlom ročištu njegov advokat joj postavljao sramna pitanja!

Podeli vest

U Palati pravde danas se nastavlja suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, a za današnje ročište predviđeno je da glumica Milena Radulović, jedna od devojaka koje su prijavile Aleksića za silovanja i polna uznemiravanja, nastavi svoje svedočenje.

Na ovo suđenje došli su poznati glumci, roditelji Milene i njen momak kako bi joj pružili podršku.

Aleksićev advokat se prošlog puta glasno smejao tokom čitavog suđenja, a tome pridružio Aleksić i nekolicina ljudi iz publike. Radulovićeva je tada rekla da ostaje pri svom iskazu, a suđenje je od početka počelo burno i ubrzo je vanredno prekinuto nakon što je advokat Aleksića počeo da viče na sudiju i žali se da ga Milena Radulović ispravlja nakon što je pogrešno citirao njene reči?!

Foto: ATAIMAGES

 

Milena je tada istakla da je obožavala da ide u školu glume do svoje 17. godine zato što je tamo stekla mnogo prijatelja i naučila mnogo stvari.

- Je l to bitnije (lepe stvari iz škole koje je Milena navela) od fizičke i duševne boli koju vam je naneo Mika? - upitao ju je tada advokat.

- Kada mi se to prvi put dogodilo bila sam u šoku, nisam mogla da objasnim sebi, pokušala sam da objasnim da je to bio neki test. Kada me je dodirivao bila sam uplašena, osećaj takve izdaje. Čovek kojem sam verovala je učinio nešto tako bolno, mislila sam da me kažnjava, osećala sam se prljavo. Posle su usledile pretnje. To je prijatnim tonom provlačio. Tukao me je, udarila sam glavu u ormar, to su svi videli. Šamarao me je, svi su tapšali nakon toga misleći da je vežba - rekla je Milena.

Foto: Maša Banđur

 

Milena Radulović je rekla da se plašila Aleksića, jer ju je "povredio kao niko do sada" i nije bila sigurna za šta je on sve sposoban. Milena je istakla da ju je Aleksić pretukao i da je uživao u njenom bolu i plakanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija