• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

20.09.2023

15:00

Danijela Dimitrovska pobegla iz škole glume Mike Aleksića: "Tati sam rekla da tu ne želim da se vratim"

Informer

Estrada

Danijela Dimitrovska pobegla iz škole glume Mike Aleksića: "Tati sam rekla da tu ne želim da se vratim"

Podeli vest

Srpski top model i voditeljka Danijela Dimitrovska progovorila je o neprijatnom iskustvu koje je doživela sa Mikom Aleksićem.

Manekenka i odnedavno voditeljka Danijela Dimitrovska otkrila je da je imala priliku da ode na kasting u školu kod samozvanog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kao i da joj je ono što je tada doživela bilo dovoljno da odluči da se tamo više nikada ne vrati.

Ja moram samo da kažem da sam imala prilike da odem na jedan kasting pomenute škole kada sam imala sedamnaest godina. Ne insinuiram da se desilo bilo šta slično ovome, ali pristup je bio jako neprijatan - rekla je Danijela u razgovoru sa advokatom Jugoslavom Tintorom, pravnim zastupnikom glumice Milene Radulović u slučaju sa Mikom Aleksićem.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sećam se da sam izašla, tata me čekao ispred, da sam mu rekla meni se ovo ne dopada, ne sviđa mi se kako ljudi komuniciraju sa nama na kastingu i ja ne želim ovde više nikada da se vratim. Tako da bih ja zahvalila sada vama ovde i rekla i poručila svim devojčicama, dečacima, ženama i muškarcima da prate svoj osećaj i da u Mileni vide jednu heroinu i svim ovim devojkama 21. veka i da im, eto, na ovaj način pružimo podršku - ispričala je Dimitrovska u emisiji "Jutro na Blic"

Podsetimo, glumica Milena Radulović svedočila je juče u Višem sudu u Beogradu protiv profesora glume Mike Aleksića, kog je sa još šest devojaka optužila za seksualno zlostavljanje. 

Glumica se, inače, juče pojavila u sudu u pratnji advokata i dečka Ognjena Jankovića, frontmena grupe "Beogradski sindikat". Podršku u Palati pravde pružili su joj i prijatelji glumci, među kojima je bio i Milan Marić.

Foto: ATAIMAGES

 

Početak suđenja obeležio je skandal, kada je Aleksićev advokat Zoran Jakovljević ušao u žustru raspravu sa sudijom, koji ga je u jednom trenutku prekinuo zapretivši mu kaznom, nakon čega je odredio pauzu kako bi se "strasti" smirile.

- Kada mi se prvi put dogodilo, mislila sam da je poljubac njegov test, možda da li sam dovoljno jaka. Usledilo je penetriranje prstima u moje telo, bila sam uplašena i šokirana. Osećala sam se da me je izdao čovek kome sam verovala, prema kome sam osećala poštovanje i strahopoštovanje. Izgubila sam samopouzdanje, mislila sam da me je kažnjavao, osećala sam se prljavo. A onda su počele pretnje da će, ako progovorim, to sve uticati na mišljenje mojih prijatelja o meni i da ću se ogaditi tadašnjem dečku. Kada sam se prvi put usprotivila, bukvalno me je izudarao i istukao pred celom grupom pod izgovorom da je to vežba - ispričala je Radulovićeva.

Foto: Maša Banđur

 

Ona je istakla da se u to vreme "plašila da izađe iz mreže u koju ju je uvukao Aleksić".

- Imala sam suicidne misli, mislila sam da posle svega što mi je uradio moj život više ne vredi... Plašila sam se Mike Aleksića. Iz odnosa punog poverenja, taj čovek me je povredio kao niko nikada u životu. On je uživao u mom bolu, u plakanju, nisam znala na šta je sve taj čovek sposoban - rekla je Milena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Glumica svedočila protiv Mike Aleksića! Kad me je poljubio, mislila sam da je test
Potresno

Glumica svedočila protiv Mike Aleksića! Kad me je poljubio, mislila sam da je test

Glumica Milena Radulović svedočila je juče u Višem sudu u Beogradu protiv bivšeg profesora glume Mike Aleksića, kog je sa još šest devojaka optužila da ih je sve seksualno zlostavljao dok su bile polaznice njegove škole "Stvar srca". Radulovićeva je kazala da ju je Aleksić prvi put poljubio i silovao prstima kad je imala 17 godina, kao i da ju je tukao pred celom grupom!

20.09.2023

09:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija