• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.10.2023

11:02

Nastavak suđenja Miki Aleksiću! Učitelju glume pozlilo ali će suđenje ipak da se održi

E stock

Vesti

Nastavak suđenja Miki Aleksiću! Učitelju glume pozlilo ali će suđenje ipak da se održi

Podeli vest

Miroslavu Miki Aleksiću optuženom za silovanje i polno uznemiravanje učenica koje su pohađale njegovu školu glume, neposredno pred početak suđenja je pozlilo, ali je ipak odlučio da prisustvuje ročištu na kome će danas njegov advokat da ispituje glumicu Milenu Radulović koja ga je prva optužila za silovanje.

Radulovićeva je pre mesec dana, kada je bilo prethodno suđenje, počela da odgovara na pitanja advokata odbrane.

Foto: E stock

Milena Radulović u Palati Pravde

 

Mika Aleksić je na suđenje došao u društvu svoje supruge, ali i bivšeg fudbalera Duleta Savića i njegove supruge. Dok  je čekao da uđe u Palatu pravde prvo se smejao, ali mu je onda pozlilo. Iako mu nije bilo dobro on je kako je rekao njegov advokat odlučio da prisustvuje saslušanju Milene Radulović, jer želi da se otkrije istina.

Aleksić se brani sa slobode pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućnog pritvora u kom je bio od 10. septembra 2021. godine.

Foto: E stock

Glumica Milena Radulović u sud je došla u pratnji dečka Ognjena Jankovića

 

On je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju, i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Foto: E stock

Učitelj glume dolazi na suđenje

 

Uhapšen je 16. januara 2021. godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta prošle godine ukinut i kućni pritvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Glumica svedočila protiv Mike Aleksića! Kad me je poljubio, mislila sam da je test
Potresno

Glumica svedočila protiv Mike Aleksića! Kad me je poljubio, mislila sam da je test

Glumica Milena Radulović svedočila je juče u Višem sudu u Beogradu protiv bivšeg profesora glume Mike Aleksića, kog je sa još šest devojaka optužila da ih je sve seksualno zlostavljao dok su bile polaznice njegove škole "Stvar srca". Radulovićeva je kazala da ju je Aleksić prvi put poljubio i silovao prstima kad je imala 17 godina, kao i da ju je tukao pred celom grupom!

20.09.2023

09:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija