• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.11.2023

09:32

Nastavak suđenje Miki Aleksiću: Milena Radulović nastavlja svedočenje protiv učitelja glume

Informer

Vesti

Nastavak suđenje Miki Aleksiću: Milena Radulović nastavlja svedočenje protiv učitelja glume

Podeli vest

Za danas je zakazan nastavak suđenja Miroslavu Miki Aleksiću optuženom za silovanje i polno uznemiravanje učenica koje su pohađale njegovu školu glume, a na današnjem ročištu bi trebalo da nastavi svoje svedočenje glumica Milena Radulović koja ga je prva optužila za silovanje.

Glumica koja je javno iznela da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao, danas bi trebalo da završi svoje svedočenje, a nakon nje trebalo bi da svedoči i J. V. , koja je prijavila da ju je učitelj glume napastvovao u januaru 2020. godine, kada je imala 17 godina.

Podsetimo Milena Radulović je ispitivana od strane odbrane Aleksića satima, dva ročišta unazad, a zbog brojnih pitanja koja se ponavljaju njeno ispitivanje još uvek nije završeno.

Foto: ATAIMAGES

 

Inače ispitivanje Radulovićeve je obeleženo neprimerenim ponašanjem Aleksićevog advokata Zorana Jakovljevića koji je u sudnici pravio scene, bio kažnjavan, a žrtvi je postavljao neumesna i uznemirujuća pitanja koja se tiču detalja seksualnog nasilja.

- Kada mi se to prvi put dogodilo bila sam u šoku, nisam mogla da objasnim sebi, pokušala sam da objasnim da je to bio neki test. Kada me je dodirivao bila sam uplašena, osećaj takve izdaje. Čovek kojem sam verovala je učinio nešto tako bolno, mislila sam da me kažnjava, osećala sam se prljavo. Posle su usledile pretnje. To je prijatnim tonom provlačio. Tukao me je, udarila sam glavu u ormar, to su svi videli. Šamarao me je, svi su tapšali nakon toga misleći da je vežba - samo je deo potresnog iskaza koji je dala Milena Radulović.

Miroslav Mika Aleksić uhapšen je 16. januara 2021.godine i do 10. septembra te godine bio je u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta 2022. gdoine ukinut i kućni pritvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija