• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

19.10.2023

12:26

Dobra si, ćero! Jezivo svedočenje Milene Radulović: Glumica opisivala strahote koje je proživela!

Informer

Vesti

Dobra si, ćero! Jezivo svedočenje Milene Radulović: Glumica opisivala strahote koje je proživela!

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas je glumica Milena Radulović detaljno ispričala na koji način ju je vlasnik škole glume Miroslav Aleksić seksualno uznemiravao.

Radulovićeva je, svedočeći kao oštećena, opisala jedan događaj i navela da se to desilo krajem novembra ili početkom decembra 2012.godine, kada ju je Aleksić pozvao da dođe kod njega u kancelariju. Zatim ju je, kako tvrdi, jednom rukom uhatio za potiljak glave, a drugom za leđa i nasilno je poljubio.

Foto: Tanjug

 

- Bila sam u kaputu. Pozvao me je da uđem u kancelariju. Ispratio je pogledom da sva deca uđu u studio i počnu da recituju Oče naš i brzalice. Jednom rukom me je ščepao za potiljak, drugom za zadnjicu i gurao mi jezik u usta. Otimala sam se i pokušavala da ga odgurnem. Onda je penetrirao prstima u moju vaginu, prvo jednim, pa sa dva pa tri prsta. Bolelo me je. Bio je grub, od bola sam se podizala na pste - ispričala je tokom potresnog svedočenja glumica.

U trenutku kada se odigrao ovaj događaj Milena Radulović je bila maloletna.

Aleksić joj se, kako je dalje navela Radulovićeva, obratio rečima “dobra si ćero” nakon čega je ona otišla na čas crvena i raščupana.

Zbog više upadica tokom svedočenja glumice, nakon nekoliko upozorenja sudije da ne remeti mir u sudnici, Aleksićev branilac Zoran Jakovljević je kažnjen sa 100.000 dinara, a nakon pauze on će nastaviti da ispituje oštećenu.

Radulovićeva je započela svedočenje na prethodnom suđenju pre mesec dana.

Inače u publici je prisutan veliki broj glumaca koji su došli kao njena podrška, a među njima su Andrija Milošević, Milan Marić i mnogi drugi, kao i Radulovićkin partner, pevač grupe Beogradski sindikat Ognjen Janković.

Foto: E stock

 

 

Okrivljeni je u sud stigao sa slobode, pošto mu je 10.marta prošle godine ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra 2021. godine. Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke. Uhapšen je 16. januara 2021.godine i do 10. septembraje bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija