• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

24.12.2023

23:29

Sin čuvenog kriminalca Skoleta izrešetan u sačekuši! Ubica prerušen u starca čekao u šteku, motiv i počinilac nepoznati (VIDEO)

Informer

Vesti

Sin čuvenog kriminalca Skoleta izrešetan u sačekuši! Ubica prerušen u starca čekao u šteku, motiv i počinilac nepoznati (VIDEO)

Podeli vest

Krajem januara navršiće se tri godine otkako je nepoznati napadač koji je na licu imao masku starca izrešetao Zorana Uskokovića (22), sina pokojnog Zorana Uskokovića Skoleta, na Kanarevom brdu u Beogradu.

Mladić je podsetimo, ubijen iza supermarketa na Kanarevom brdu, na samo 50 metara od stana u kom je živeo s porodicom. Ubistvo Skoletovog sina je, sudeći po do sada prikupljenim tragovima, delo profesionalca. Naime, policija ima video-snimak likvidacije, na kom se vidi kako mlađi muškarac, maskiran u starca sa štapom u ruci i šubarom na glavi, iz blizine puca Uskokoviću u lice.

Skoletov sin je parkirao sivi "audi" karavan na parkiralištu prodavnice i krenuo kroz prolaz prema zgradi u kojoj mu žive majka i očuh. Kako se vidi na snimku nadzorne kamere, Zoran je hodao i gledao u telefon, a u susret mu je polako išao muškarac, koji je na prvi pogled izgledao kao starac.

Ubica je na glavi imao šubaru i crni mantil, a u levoj ruci štap, kojim se pridržavao dok ide. Kad je prišao Uskokoviću, iznenada je iz džepa izvadio pištolj s prigušivačem i pucao mladiću u lice. Zoran je istog trenutka pao na leđa, a ubica mu je prišao još bliže i iz neposredne blizine ga "overio" ispalivši u njega još nekoliko hitaca, nakon čega se mirno udaljio.

Zoranovo telo pronađeno je tek sutradan ujutro, našli su ga radnici prodavnice kad su došli na posao. Tokom uviđaja, na mestu zločina pronađene su četiri čaure, koje su poslate na veštačenje.

- On je bio dobar mladić, nije bio kriminalac, a ubijen je baš kao neki mafijaš - rekle su tada komšije iz zgrade u kojoj je živeo ubijeni mladić.

Kako se saznaje, Skoletov sin nije imao kriminalni dosije u policiji i kažnjavan je samo zbog nekih sitnih prekršaja. Da li se nekom zamerio u podzemlju, s obzirom na to da je za njegovo ubistvo angažovan profesionalni ubica? Druga varijanta je da iza svega stoji krvna osveta za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

Foto: Privatna arhiva

 

Uskoković mlađi je sin Zorana Uskokovića Skoleta, koji je ubijen u filmskoj poteri aprila 2000. godine na Vidikovcu, i to nedaleko od mesta na kom mu je likvidiran naslednik. Skoleta su navodno ubili pripadnici zemunskog klana, jer se u to vreme pronela priča da je on organizovao ubistvo Željka Ražnatovića Arkana 15. januara 2000. u hotelu "Interkontinental".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija