• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

09.03.2024

22:51

Policajac ispalio tri hica u grudi bivšoj devojci! Stravično ubistvo zbog ljubomore u Požarevcu

M.V./Fejsbuk

Vesti

Policajac ispalio tri hica u grudi bivšoj devojci! Stravično ubistvo zbog ljubomore u Požarevcu

Podeli vest

Saobraćajni policajac iz Požarevca Dejan Stojiljković (44) službenim pištoljem je pre osam godina ubio bivšu devojku Jelenu Šindrić (29), i to pred njenim novim dečkom Brankom Kovčićem!

Dejan je poludeo od ljubomore, jer ga Jelena ostavila krajem novembra 2015. i započela vezu sa Brankom koga je upoznala u Austriji, na sezonskom radu. Posebno, kad je načuo da je trudna, što se naknadno ispostavilo netačnim.

Zaseda ispred kuće

Stojiljković je tog 9. marta 2016., oko 3.30 ujutru, čekao Jelenu i njenog novog dečka ispred Brankove kuće u ulici Bože Dimitrijevića, da se vrate sa proslave Dana žena.

- Kad su Jelena i Branko parkirali 'opel kadet' ispred dvorišne kapije, prišao im je Dejan. Jelena mu je kroz prozor suvozačkog sedišta odmah rekla da prestane da je uhodi i da nema nameru da mu se vrati. Umešao se i Kovčić, pokušavajući da je zaštiti, i rekao mu da prestane da je maltretira. Dejan mu je odgovorio: 'Ja s tobom nemam ništa', a onda je potegao pištolj i ispalio tri hica u Jelenine grudi - otkrio je tada Informerov sagovornik iz istrage..

Foto: M.V./Fejsbuk

Ubica Dejan Stojiljković osuđen na 13 godina robije

Stoijljković je potom seo u svoj automobil i odvezao se, ali je malo kasnije sam došao u policiju i prijavio se.

- Hteo sam samo Jelenu da ubijem, ne i njenog dečka... Nije me briga za njega. Spremio sam metke i za nju i sebe, ali eto... Sebi nisam presudio - navodno je ovo rekao Dejan kada se predao.

U maju naredne godine on je pravosnažno osuđen na 13 godina zatvora, jer je priznao zločin i pokajao se. 

- Među nama je duže vreme sve bilo idealno. Jelena mi je kuvala jela i donosila na posao kad sam bio dežuran. U novembru prošle godine me je napustila, posle sedam godina zabavljanja, i ja sa tim nikako nisam mogao da se pomirim - izjavio je pred Višim sudom u Požarevcu.

Marina Andrejić joj strina

Jelenino devojačko prezime bilo je Andrejić, a prezime Šindrić preuzela je od čoveka za koga se ranije samo formalno udala u Beču, da bi obezbedila papire za boravak.

Foto: Informer

Marina Andrejić dva puta bila osuđena da je ubila sina Đorđa

Inače, Jelena je sestra od strica Đorđa Andrejića (13) iz Majilovca kod Velikog Gradišta, koji je nestao 22. jula 2010. godine i do danas nije pronađen.

Njegova majka, a Jelenina strina Marina Andrejić, u dva navrata osuđena je pred Višim sudom u Požarevcu na 20 godina zatvora zbog njegovog ubistva, ali ju je na kraju Apelacioni sud oslobodio u nedostatku dokaza.

Kolege: Bio je miran, ali je patio

Dejan je, inače, radio kao saobraćajni policajac na "pauku". Bio je oženjen i ima dete iz tog braka, ali je napustio suprugu zbog Jelene i započeo s njom zajednički život. 
Vest da je Stojiljković ubio bivšu devojku šokirala je njegove kolege u policiji. Jedan od njih nam je potvrdio da je uvek bio miran i povučen:
- Dejan je saobraćajni policajac, baš kao i njegov pokojni otac koji je radio u PS u Malom Crniću. Bio je do ušiju zaljubljen u Jelenu i mislim da nije mogao da podnese što ga je napustila, a priča da je sa drugim čovekom ostala trudna ga je psihički dotukla. Od kada ga je napustila, on je redovno dolazio na posao, ali je bio strašno ćutljiv i nije hteo ni sa kim da se druži. Mnogo je patio, ipak, to ga nikako ne opravdava.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija