• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2024

16:35

Ubica iz Aleksinca prvo je pozvao njega! Novi detalji trostrukog ubistva

Google map/Društvene mreže

Vesti

Ubica iz Aleksinca prvo je pozvao njega! Novi detalji trostrukog ubistva

Podeli vest

Trostruko ubistvo u Knjaževcu, koje se dogodilo 6. juna, i dalje je tema svih razgovora u ovom gradu i okolini.

Meštani smatraju da je Aleksa Milojević (22) bio jako ogorčen svojim životom i da je to na kraju dovelo do krvoprolića!

- Siguran sam da mu je "pukao film" zbog mukotrpnog života u porodici i da je zbog toga ubio oca Predraga (60), deda Miću (81) i baku Sarajevku (83) kojoj je pucao u glavu - počinje Knjaževčanin J.J. priču.

Naš sagovornik kaže da je uveren da se Aleksa dosad milion puta pokajao zbog onoga što je uradio i da nikada ranije nije u svom nasilju ispoljavao bilo kakve elemente nasilja!

 

Foto: D.K.

Mesto zločina

 

- Kada je počinio zločin, Aleksa je prvo telefonom pozvao deda Peru iz sela u okolini Knjaževca, to je brat ubijene Sarajevke. Pera je prethodno radio u bašti i ispričao mi je da ga je unuk pozvao dok je bio pred prodavnicom da odmori. Rekao mu je: "Ja ih pobi". U tom trenutku je Pera pomislio da ih je udarao nečim, šamarao ili nešto slično. Odmah je seo u auto i kada je došao u kuću zatekao je Aleksu na stepenicama, kako sedi. Upitao ga "Šta je bilo, Aki?", a ovaj ga nije gledao... Samo se držao za glavu i rekao: "Ne znam"! Kada je Pera ušao u dnevnu sobu, imao je šta da vidi! Krv je bila na sve strane... U taj mah je ušla i policija i odvela momka. Video sam Peru, popričali smo i čovek je u velikom šoku jer je doživeo nezapamćenu tragediju - ispričao je komšija Milojevića.

O Aleksi Milojeviću niko u Knjaževcu i okolini nema lošu reč. Nije koristio opijate ili alkohol, tako da su svi u čudu što nije pobegao iz porodice u kojoj je svakog člana čuvao i dvorio. Poznanici kažu da je hteo da upiše fakultet u Nišu, ali nije mu se dalo da se odmetne iz atmosfere u porodici u kojoj se stalno pričalo o bolestima.

 

 

Sagovornik J. J. kaže da može samo da pretpostavi da je do zločina došlo kada je Aleksi neko iz porodice nešto zamerio, verovatno neku trivijalnu stvar.

- Žalosno je što nisu videli da Aleksa odrasta s troje ljudi od kojih može da se "skrene s pameti"! Ključno je bilo što baka nije dozvolila Aleksi da smesti nepokretnog dedu u dom, iako je bilo očigledno da je to preko potrebno jer je deda Mića bio nepokretan i bila mu je potrebna pomoć 24 sata dnevno - priča J.J. za Kurir.

Obdukcija tela je završena, u međuvremenu je iz Nemačke stigao Aleksin stric Nenad, brat blizanac ubijenog Predraga, i počele su pripreme za sahranu koja će se obaviti na Knjaževačkom groblju smeštenom nasuprot kuće Milojevića. Dotad će tela biti u kapeli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija