• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2024

22:20

Ćerka uglednog doktora nestala pre 19 godina! Misterija i dalje traje, pre nestanka prodala stan

Informer/shutterstock

Vesti

Ćerka uglednog doktora nestala pre 19 godina! Misterija i dalje traje, pre nestanka prodala stan

Podeli vest

Slučaj Marije Miladinović (27) iz Kragujevca koja je nestala 2005. godinama muči srpsku policiju.

Sumnjalo se da je devojka ubijena i opljačkana, međutim, njeno telo nije pronađeno.

Policija je zbog sumnje da su ubili mladu devojku uhapsila dvojicu osumnjičenih, ali su oni, zbog nedostatka dokaza, oslobođeni.

Marija je nestala 2005. godine i od samog početka, javnost je pomno pratila ceo slučaj zbog niza čudnih okolnosti koje su ga pratile.

 

Foto: pexels.com

Ilustracija

 

Tokom istrage otkriveno je da je Marija nešto pre nestanka prodala stan od 30.000 evra, pa se sumnjalo da je zbog toga ubijena, a potom i opljačkana. Ipak, telo nije pronađeno nikad, čime bi se potkrepila ova teorija.

Marija je bila ćerka uglednog doktora iz Kragujevca, a nakon njenog ubistva moglo se čuti i da je pre nestanka upala u loše društvo, te da je imala problem sa drogom. 

Njen nestanak na samom početku nije čak bio ni prijavljen jer nije bila dobra sa rodbinom.

Ovaj slučaj je godinama zadavao glavobolje policiji, da bi, pet godina od nestanka Marije, pripadnici MUP uhapsili Igora S. i Ivana S. zbog sumnje da su ubili devojku.

- Navodno su inspektori u kafani slučajno čuli jednog od osumnjičenog kako se hvali da je ubio i opljačkao Mariju. Klupko je počelo da se odmotava i osumnjičeni su se ubrzo našli iza rešetaka - pisali su mediji pre nekoliko godina.

Kako je tada saopštila policija, sumnjalo se da je Igor S. 26. marta 2005. u kući na periferiji Kragujevca rukama zadavio Mariju, a potom nagovorio Ivana S., koji je u to vreme bio taksista, da njeno telo noću prevezu.

 

Foto: RINA

Policijski automobil/Ilustracija

 

Telo su navodno zakopali u šumi nedaleko od manastira Drača, međutim, i pored velike potrage, ono nikad nije pronađeno, piše Kurir.

I kada se pomislilo da ovaj slučaj ne može biti misteriozniji, došlo je do novog obrta.

Odlukom Višeg suda, zbog nedostatka dokaza, obojica uhapšenih muškaraca su pravosnažno oslobođeni optužbe.

Država je morala da im isplati odštetu zbog protivpravnog lišavanja slobode.  Do dana današnjeg slučaj zvanično nije rešen, niti je pronađeno telo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija