• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2024

12:49

Tela pobijenih kod Knjaževca u hladnjači! Presudio im unuk, a čeka se on da ih sahrani

Informer/društvene mreže

Vesti

Tela pobijenih kod Knjaževca u hladnjači! Presudio im unuk, a čeka se on da ih sahrani

Podeli vest

Predrag Milojević (60), njegov otac Miloš (81) i majka Sarajevka (83) iz Knjaževca koje je, kako se sumnja, ubio sin, odnosno unuk Aleksa Milojević (22) u četvrtak u porodičnoj kući, još uvek nisu sahranjeni, a njihova tela nalaze se u hladnjači, pišu portali.

Podsetimo, trostruko ubistvo dogodilo se u četvrtak oko 16 sati u Ulici Branka Cvetkovića, kada je, kako se sumnja, Aleksa Milojević iz legalne lovačke puške ubio oca na hodniku, a babu i dedu u dnevnoj sobi dok su gledali televizor.

Osumnjičeni je sačekao policiju, a na saslušanju u tužilaštvu je priznao zločin i određen mu je pritvor do 30 dana.

- Nakon obdukcije tela se nalaze u hladnjači jednog pogrebnog preduzeća u Knjaževcu i tu će biti sve dok ne dođe Nenad, brat, odnosno sin ubijenih u zločinu - kaže naš dobro obavešten izvor i navodi da Nenad još uvek nije došao iz Nemačke, gde godinama živi i radi.

 

Foto: D.K.

Mesto zločina

 

- Bez njega se ne može ništa. Dolazili su rođaci, ali oni ne mogu da odlučuju i da biraju sanduke i sve ostalo što treba za sahranu, jer se još uvek ni ne zna termin sahrane. Verovatno će biti u toku ove nedelje, ali dan i tačan termin još uvek nisu poznati.

Inače, Nenad koji treba da dođe iz inostaranstva kako bi sahranio roditelje i brata Predraga, bio je Predragov brat blizanac.

- On im je najbliži rod - kaže izvor.

Kako smo ranije pisali, meštani sela Jakovac i grada Knjaževca, gde je živela porodica, imali su samo lepe reče kako za ubijene, tako i za mladića koji se tereti za zločin.

- Sa Milošem, ili Mićom kako smo ga zvali ceo život, išao sam u osnovnu školu, ali je on nije završio jer je rano počeo da radi. Kasnije je kao mladić otišao u Nemačku i tamo su Sara i on bili skoro 30 godina. Mića se bavio PVC stolarijom, a i ovde je deci otvorio firmu u kojoj su zajedno radili, dok je Sara u Nemačkoj godinama bila baštovanka, sređivala je parkove. Tokom boravka u Nemačkoj i sinovi su bili sa njima, ubijeni Predrag je povremeno išao tamo i radio, dok im je drugi sin Nenad godinama gore gde živi i radi - rekli su nakon zločina žitelji sela Jakovca.

 

 

- Mića i Sara imali su zajedno preko 2.000 evra penzije, oni su se mučili i zaradili je. Oni su čak i često usmeravali Predraga kako mora da radi i drži firmu, a kada im je firma propala zbog njihovog zdravstvenog stanja baba i deda su uplaćivali penziju sinu.

Kako su nam rekli meštani, veliki problemi počeli su kada su se baba i deda razboleli.

- Mića je nekoliko godina loše, u smislu da nije mogao samostalno da se kreće, ali je poslednje dve godine pao u krevet. Bio je u kolicima i trebala mu je pomoć 24 sata. Nije mogao ništa sam i bio je osuđen na tuđu pomoć. S druge strane Sara je pre pet godina doživela srčani udar i jedva je preživela od tada koristi terapiju i često joj je loše - rekli su oni za Kurir i dodali:

 

- Predrag je nedavno imao šlog koji je jedva preživeo. Danima su mu se borili za život, a nakon što je preživeo o njemu se starao niko drugo do Alekse, koji je već na svojim leđima ima bolesne dedu i babu. Iskreno, taj dečko je svašta preživeo sa njima. Oni su ispali primitivni ljudi, nisu hteli da idu u dom koji im je u blizini te kuće u Knjaževcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija