• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

11.06.2024

22:17

"Tri godine je pipkao moju ćerku (12), a osuđen je samo na godinu dana zatvora"! Otac devojčice iz Rume: "Radio joj je takve gadosti, ulazio u njenu sobu dok spava..."

Ilustracija

Vesti

"Tri godine je pipkao moju ćerku (12), a osuđen je samo na godinu dana zatvora"! Otac devojčice iz Rume: "Radio joj je takve gadosti, ulazio u njenu sobu dok spava..."

Podeli vest

Muškarac (42) iz Rume osuđen je na godinu dana kućnog zatvora nakon što je pre nedelju dana sklopio sporazum sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Rumi i priznao da je godinama seksualno uznemiravao svoju pastorku (12).

Na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Prema rečima oca žrtve (ime i prezime poznato redakciji), njegova ćerka je poslednje tri godine u više navrata bila napastovana u kući u kojoj je živela sa majkom i očuhom.

- Ogorčen sam. Kako neko ko je dodirivao moje dete može da dobije tako blagu kaznu i to nakon što je moja ćerka za ceo život oštećena - kaže otac devojčice i objašnjava na koji način je okrivljeni seksualno zlostavljao pastorku.

Foto: clipart

Svedok je video kako manijak dodiruje devojčicu

- Taj čovek je godinama pipkao moje dete. Svaki put bi je napao kada bi bili sami kod kuće, uvek je gledao da moja bivša partnerka ne bude u njihovoj blizini. Smišljeno je sve radio, a od nje je tražio da mu radi neke grozne stvari. Znao je da uđe u njenu sobu dok spava i da je dodiruje. Naježim se kad pomislim na sve te gadosti - kaže uznemireni otac.

Kako dodaje, njegova bivša partnerka pozvala ga je 1. maja nakon dugogodišnjeg izbegavanja i rekla da postoji problem vezan za njihovu ćerku.

- Bivša ima problema sa okrivljenim i u nekoliko navrata je i bežala od njega, ali mu se na kraju uvek vraćala. Kako mi je tada rekla, devojčica je popustila u školi, a navela je i "da mora da proveri neke informacije i ukoliko su one tačne da li ću stati iza nje i podržati je" - kaže on i dodaje da je potvrdno odgovorio s obzirom na to da se radi o njegovom detetu.

- Jedna osoba joj je rekla da je videla kako njen muž dodiruje našu ćerku i da to nije prvi put. Javila mi se ubrzo nakon toga, ispričala mi je sve, a onda smo zajedno otišli u policiji i prijavili slučaj - opisuje naš sagovornik kako je saznao za pakao kroz koji mu prolazi maloletna ćerka.

Dobio starateljstvo

Devojčica je zatim, kako kaže, poslata na lekarski pregled koji je utvrdio da nije bilo silovanja.

- Dete mi na svu sreću nije silovano, ali je preživelo pakao. Budi se noću, plače, ustane i teško diše. Nije joj lako, ali smo sada zajedno nakon toliko godina i učiniću sve da joj pomognem - kaže sagovornik i dodaje da se sa bivšom partnerkom sporazumno dogovorio oko starateljstva i da je devojčica od sada kod njega.

- Ćerka je kod mene i imamo dobar odnos, kao da smo ceo život živeli zajedno. Srećan sam što smo zajedno i nadam se da ćemo zajedno pregurati ovaj period koji želimo što pre da zaboravimo - ističe on.

Ovaj otac kaže da mu je strašno što je neko dobio tako malu kaznu za ovo što je uradio jednom detetu.

- Kazna je preblaga, a dete je obeleženo i istraumirano za ceo život i pitanje je kako će se to odraziti na njeno odrastanje - zaključuje zabrinuti i ogorčeni otac.

Kaže da je devojčici bilo jako teško da prizna šta se desilo.

- Pokušavali smo na sve načine da dopremo do nje, da nam se nekako otvori i ispriča šta joj je taj čovek sve radio. Na kraju je uspela nekako da nam objasni šta se dešavalo kad bi ostali sami. Nije volela da ostanu sami jer je znala šta će se desiti - kaže otac koji je ljut nakon presude okrivljenom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17