• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2024

10:49

UZNEMIRUJUĆE! Isplivala jeziva fotografija: Ranjenom žandarmu viri strela iz vrata! (FOTO)

Zoran Sinko

Vesti

UZNEMIRUJUĆE! Isplivala jeziva fotografija: Ranjenom žandarmu viri strela iz vrata! (FOTO)

Podeli vest

Uznemirujuća fotografija ranjenog žandarma objavljena na društvenim mrežama.

Terorista Miloš Žujović samostrelom je napao i povredio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića koji je bio ispred izraelske ambasade u Beogradu.

Ranjeni pripadnik Žandarmerije je uspeo da uzvrati vatru i likvidira napadača. Nove slike ranjenog Jevremovića objavljene su na mrežama. 

Kako se pretpostavlja, fotografija koja kruži mrežama nastala je odmah nakon napada teroriste. Na slici se vidi ranjeni žandarm na nosilima, a iz vrata mu viri strela.

Upozoravamo da je fotografija uznemirujuća:

 

 

 

Kako je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao, rekonstrukcijom kretanja Žujovića utvrđeno je šta je radio pre napada, odnosno šta je radio od kada je došao iz Mladenovca autobusom.

Utvrđeno je da se Žujović kretao po Beogradu, da je išao do sinagoge ali da je, pošto je tamo bila policija, nastavio dalje do ambasade. Žujović je, kako je saopšteno, samostrel koji je koristio za teroristički napad kupio u prodavnici u Zemunu za 6.700 dinara. 

Osim Žujovića, policija je uhapsila i Igora D. (25) zbog sumnje da je izvršio krivično delo - terorističko udruživanje zajedno sa ubijenim napadačem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Oglasio se čelnik MUP! Objasnio šta znači crveni nivo bezbednosti (FOTO/VIDEO)
Novi detalji

Oglasio se čelnik MUP! Objasnio šta znači crveni nivo bezbednosti (FOTO/VIDEO)

Pomoćnik načelnika Policijske uprave za grad Beograd Ivan Cvijović ocenio je danas da po svim karakteristikama napad na žandarma ispred izraelske ambasade u Beogradu može da se kvalifikuje kao teroristički akt i dodao da su zbog toga Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i Policijska uprava za grad Beograd preduzeli određene mere u cilju povećanja bezbednosti građana.

30.06.2024

16:44

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija