• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2024

20:55

Imao je sedam strela, ušao u krug stanice policije! Ministar Dačić se oglasio povodom hapšenja muškarca sa samostrelom

Tanja Andric

Vesti

Imao je sedam strela, ušao u krug stanice policije! Ministar Dačić se oglasio povodom hapšenja muškarca sa samostrelom

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas popodne policija privela lice Ž.B. (1968), koje je ušlo u krug zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova u Durmitorskoj.

- Danas popodne policija je privela lice Ž.B. (1968), koje je ušlo u krug zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova u ulici Durmitorska iz pravca Kneza Miloša 101, pored zaustavne rampe koja je bila spuštena. 

Isti se oglušio o naređenje da stane i ubrzanim korakom napustio krug MUP-a u pravcu Sarajevske ulice, nakon čega je sustignut u Durmitorskoj ulici. 

Foto: Printskrin

 

Kod njega u rancu su pronađeni samostrel sa sedam strela, nekoliko noževa i tegla sa topovskim udarom. Istražuju se motivi, lice nije na spisku ekstremista, vrši se pretres stana, njegove izjave su da ga progone mafija i službe i da zato ovo sve nosi sa sobom. 

Biće obavljen i lekarski pregled, a o daljem postupanju odlučiće tužilac - izjavio je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija