• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

12.07.2024

11:29

"Nisam tukao svoju decu, a kamoli da naudim tuđem!": Otac Dejana Dragijevića nakon saslušanja

video printscreen

Vesti

"Nisam tukao svoju decu, a kamoli da naudim tuđem!": Otac Dejana Dragijevića nakon saslušanja

Podeli vest

Nakon što je Dejan D. prvoosumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, dao iskaz u VJT u Zaječaru na lični zahtev, Radoslav Dragijević njegov otac koji se trenutno nakon puštanja iz pritvora brani sa slobode, nije mnogo upućen u jučerašnje saslušanje sina.

Planiram da pozovem njegovu advokaticu , da vidim šta je bilo juče u Tužilaštvu. Znam samo da mi nismo krivi nizašta i da je njemu sve namešteno od određenih ljudi iz preduzeća u kome je radio ali bolje da ćutim jer trpim posle posledice. Ali polako, uvukli su sve , rasula mi se porodica. Bukvalno se raskomadala, jer sam izgubio mlađeg sina , umrla mi je i žena. Dejan je u zatvoru niti mogu da ga vidim niti da čujem - kroz plač govori za Informer. rs najstariji Dragijević i nastavlja.

Foto: V.J.

 

 

- Niti smo šta uradili, niti znam šta se sve ovo dešava . Nikada nisam tukao svoju decu kad su bili mali a kamoli da naudim tuđem. Svako ima pravo na život , ovo je strašno. Ljut sam i na medije jer se prenosi svašta , stavlja mi se na teret nešto što nisam rekao pa u poslednje vreme dobijam i pretnje, o čemu sam obavestio i policiju. Toliko se lose osećam , stalno sam pod jakim lekovima , infuzijom , kod lekara odlazim sam . Nemam automobil , jer nam je zaplenila policija kao i još što iz kuće što nije bilo potrebno. Nadam se da će se ovo rešiti i da će mi sina pustiti, jer nije nizašta kriv kao i ja i moj mlađi sin, koga više nema. Dejana sada vodi policija da može da podigne novac u banku , da nešto kupi što mu je neophodno , da ne čeka da mu neko pošalje za cigarete , jer je pušač. Sada može da kupi sam - ističe Radoslav Dragijević, najviše kroz suze.

Inače, najstariji Dragijević u pritvoru je proveo dva meseca , jer je osumnjičen da je sa mlađim sinom Daliborom, pomogao Dejanu u premeštanju tela male Danke Ilić sa jedne lokalcije na drugu. Bidući da je Dejan D. juče u tuužilaštvu negirao sve što je izneo policiji odmah po hapšenju kada je devojčica pod čudnim okolnostima nestala i do detalja opisao zločin koji je počinio, ovaj slučaj se ponovo vraća na početak, umesto da se uskoro sazna gde se nalazi telo dvogodišnje Danke Ilić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke optužuje: On je namestio hapšenje mom sinu
Hronika

Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke optužuje: On je namestio hapšenje mom sinu

Juče je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru Dejan Dragijević (50), osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2), opovrgao svoje priznanje zločina tvrdeći da nije ni video devojčicu, a odmah nakon ovoga za medije se oglasio i njegov otac Radoslav koji je ponovio da je njegovom sinu i njegovom kolegi Srđanu Jankoviću, sve namešteno, ali je sada i imenovao onoga koga optužuje za to.

12.07.2024

08:50

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija