• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2024

14:19

Devojka (20) silovana kod Novog groblja na Zvezdari! Komšije sve gledale sa prozora, niko nije priskočio u pomoć!

clipart

Vesti

Devojka (20) silovana kod Novog groblja na Zvezdari! Komšije sve gledale sa prozora, niko nije priskočio u pomoć!

Podeli vest

Policiji u Beogradu prijavljen je slučaj silovanja 20-godišnjakinje u blizini Novog groblja, na Zvezdari, rečeno je u MUP-u za Telegraf.rs.

Slučaj je prijavljen 20. jula u 4.50 časova.

Istragom i veštačećem biće utvrđeno šta se tačno dogodilo i pod kojim okolnostima, kao i same posledice događaja.

Ova vest se sinoć nešto pre ponoći pojavila na društvenim mrežama koja je izazvala strašne reakcije među građanima. Danas je potvrđena vest da je oko 4.50 slučaj prijavljen policiji.

Kako su rekli korisnici mreža, poražavajuće je da niko od komšija nije reagovao i da su samo gledali sa prozora užasavajući prizor. Kako su rekli nisu znali da je u pitanju silovanje, piše Telegraf.rs.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija