• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2024

18:24

Pomogao Fatonu Hajriziju da pobegne iz zatvora! Uhapšen još jedan jatak ubice policajca iz Loznice

Informer/TikTok printscreen

Vesti

Pomogao Fatonu Hajriziju da pobegne iz zatvora! Uhapšen još jedan jatak ubice policajca iz Loznice

Podeli vest

Zbog bekstva Fatona Hajrizija iz zatvora 6. jula, danas je uhapšena još jedna osoba za koju se sumnja da mu je pomagala.

Ovo je druga osoba koja je uhapšena, nakon što su dan ranije stavljene lisice osumnjičenom muškarcu iz Srbice, za kojeg se takođe sumnja da je ubijenom teroristi Fatonu Hajriziju pomogao da pobegne iz zatvora, piše Gazeta Ekspres.

Vest o drugom hapšenju je potvrdio portparol Osnovnog tužilaštva u Mitrovici Valon Preteni.

- Osumnjičeni je uhapšen oko 16.00 časova i određen mu je pritvor od 48 sati. Za onog koji je juče uhapšen biće zatražena mera bezbednosti - rekao je Preteni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija