• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2024

11:47

Majka ubijene tiktokerke plakala u sudu! Nou Milivojev ubio dečko pa telo polivao kiselinom

Informer, Društvene mreže

Vesti

Majka ubijene tiktokerke plakala u sudu! Nou Milivojev ubio dečko pa telo polivao kiselinom

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas je trebalo da se održi glavni pretres u postupku protiv Ognjena Dabetića kojem se sudi za teško ubistvo Noe Milivojev, međutim, ročište je odloženo.

Za danas je bilo planirano da se sudija saslušava tri svedoka, a kako se dvoje nije pojavilo, glavni pretres je pomeren za 9. oktobar.

Na današnjem ročištu je svedočila majka Noe, Borislava Milivojev, koja je rekla da ostaje pri ranijem iskazu.

Inače majka Noe je zaplakala kada je Dabetić prošao pored nje, a on je u sudnicu ušao na štakama.

 

Foto: Informer, Instagram

Sa sahrane ubijene tiktokerke

 

Na sledećem ročištu planirano je da se saslušaju svedoci: Živojin Krstić, Marko Pavlović, Ana Dabetić, Goran Ignjatović.

Kako je otkriveno ubistvo Noe Milivojev

Podsetimo, Ognjen Dabetić izjasnio se na pripremnom ročištu koje je bilo zatvoreno za javnost da nije kriv, odnosno da navodi optužnice nisu tačne.

On se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio Nou Milivojev.

Policajac je koji je prvi ušao u Dabetićev stan nakon njegovog zločina, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija.

Prema njegovim rečima, stan je bio mračan i u haosu, a na šporetu je bila crvena fleka nalik na krv.

Dabetić mu, kako je rekao, najpre nije dozvolio da baci pogled u stan jer, ima veću količinu droge, ali se ipak predomislio i pustio ga.

 

 

U jednom momentu ga je pitao da li je Noa Milivojev unutra, na šta je Dabetić slegnuo ramenima i potvrdno klimnuo glavom, nakon čega mu je skrenuo pažnju da ne ulazi u kupatilo "zbog sebe", gde je inače pronađeno raskomadano telo Noe Milivojev.

Pričao da ga traži policija

Ubrzo je Dabetić, prema svedočenju policajca, priznao da je 15-20 dana ranije nakon svađe, Nou udavio kablom i isekao njeno telo nožem, a potom zalio kiselinom.

Iz optužnice, proizilazi da je Dabetić nakon ubistva po dogovoru preko aplikacije za upoznavanje, došao u stan jednog muškarca, koji je posvedočio da je Dabetić tada bio drogiran i da mu je pričao kako su mu ruke suve od kiseline.

Svedok je ispričao da mu je okrivljeni tada rekao da ga traži policija, i da je "u paklu" 20 dana jer svi pričaju o nestaloj devojci, iako to nije devojka.

Pričao je, kako je rekao svedok, da je bio sa devojkom koja ga je prevarila i izigrala, ali nije priznao da je konkretno nekog ubio.

Dabetić se nalazi u pritvoru od hapšenja, piše Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Tukao ju je, videla sam da joj je počupana kosa": Majka Noe Milivojev ispričala šta se dešavalo pre ubistva
Hronika

"Tukao ju je, videla sam da joj je počupana kosa": Majka Noe Milivojev ispričala šta se dešavalo pre ubistva

Porodica Noe Milivojev tragala je za njom od 18. juna. Potraga je trajala tri nedelje, a niko nije bio svestan da se njeno telo nalazi u stanu Ognjena Dabetića, kom se sudi za ubistvo. Vest o pronalasku tela pristigla je 6. jula prošle godine. Roditelji Noe Milivojev dali su, kao oštećeni, iskaze u tužilaštvu, a njen otac već je svedočio i pred sudom.

10.07.2024

09:19

sledeća vest

Vesti

Bošnjaci iz BiH potpuno gube kompas! Umislili da Nemačka i nemački mediji vode kampanju protiv njih od posete Olafa Šolca Srbiji!
Politika

Bošnjaci iz BiH potpuno gube kompas! Umislili da Nemačka i nemački mediji vode kampanju protiv njih od posete Olafa Šolca Srbiji!

Nemački kancelar Olaf Šolc posetio je pre nekoliko dana Srbiju, a to je izazvalo paniku širom regiona, naročito kod Bošnjaka iz BiH, koji su sada potpuno izgubili kompas i umislili da Nemačka i nemački mediji vode kampanju protiv njih od momenta kada su Srbija i EU, uz prisustvo kancelara Šolca, potpisali sporazum o strateškim sirovinama!

22.07.2024

11:46

TV

Očekujem da svako domaćinstvo prati utakmicu protiv Amerike! Naši sportisti će nas učiniti ponosnima u Parizu! (VIDEO)
Live TV

Očekujem da svako domaćinstvo prati utakmicu protiv Amerike! Naši sportisti će nas učiniti ponosnima u Parizu! (VIDEO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je juče sportiste i članove olimpijskog tima Srbije u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike i tom prilikom je uručio državnu zastavu odbojkašici Maji Ognjenović koju će s Dušanom Mandićem nositi na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. Ovim povodom gost "Info jutra" bio je državni sekretar za sport Marko Kešelj.

22.07.2024

12:30

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Gori šuma na Tari!
Srbija

Gori šuma na Tari!

Na Tari, u veoma nepristupačnom delu, iznad mesta Krtica na putu Perućac -Mitrovac, vatrogasci i zaposleni u NP Tara ulažu velike napore da lokalizuju i ugase požar.

22.07.2024

13:30