• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2024

16:59

"Ja nisam objavio poruku da je mala Danka živa" ! Otac osumnjičenog: "To je napisala jedna žena uz BIH, neko krije tajnu..."

Tanjug/društvene mreže

Vesti

"Ja nisam objavio poruku da je mala Danka živa" ! Otac osumnjičenog: "To je napisala jedna žena uz BIH, neko krije tajnu..."

Podeli vest

Radoslav Dragijević, otac Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić (2) demantovao je da je on autor poruke na Instagramu u kojoj se tvrdi da je devojčica u Dizeldorfu u Nemačkoj!

Radoslav nam je juče rekao da on nije autor te poruke, već jedna žena iz BiH.

- Ona je to objavila, nisam ja, ali ja verujem u to što je napisala. Neko krije tajnu o tome gde je završila devojčica. Ja i moji sinovi nikada ne bi ubili dete, a evo kako smo završili... Dejana nisam posetio u pritvoru, ali mi je poslao pismo, kaže da će izaći na slobodu do 28. avgusta. U međuvremenu sam ostao i bez žene, koja je umrla, i bez sina Dalibora, a Dejan je iza rešetaka. Ja sam ostao sam kao panj. Tužiću državu! - zapretio je Radoslav.

Na poruku je koja je izazvala pažnju javnosti, pažnju je skrenuo Milan Ilić, deda male Danke.

Foto: Društvene mreže

 

- Razočarani smo svi veoma. Ne znamo šta da mislimo, sumnjamo u sve što nam je do sada rečeno, jer se ispostavlja vremenom da dokaza nema. Ja sam počeo da verujem, odnosno, da se nadam, da je Danka ipak negde i da je živa. Daj Bože da su je predali nekome, a ne ubili. Ono što je u nama probudilo dodatnu sumnju u to je objava koja se pojavila na profilu koji je navodno od Radoslava Dragijevića, oca od Dejana, a napisao je da je moja unuka u Dizeldorfu u Nemačkoj - rekao je Milan.

Slučaj Danke Ilić (2) koja je nestala, odnosno, kako se sumnja, koju su 26. marta ubili osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, privlači pažnju javnosti, jer su dvojica uhapšeni priznali, pa porekli krivicu. Telo male danke nije još nađeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija