• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.08.2024

22:37

Ubica doktorke se obesio u ćeliji! Trebalo da robija 20 godina

Informer

Vesti

Ubica doktorke se obesio u ćeliji! Trebalo da robija 20 godina

Podeli vest

Vladimir Maksimović, koji je bio osuđen na 20 godina robije zbog ubistva supruge, doktorke Milene Milošević, obesio se u zatvorskoj ćeliji!

Ova informacija potvrđena je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Naime, kako se navodi u njihovom zvaničnom saopštenju on je izvršilo suicid vešanjem u kasnim popodnevnim satima u sobi u kojoj je bio smešten u KPZ Kragujevac.

"Medicinski tehničar i doktorka iz zavoda su odmah pristupili sa pružanjem pomoći i reanimacijom, a ubrzo je u zavod po našem pozivu stigla lekarska ekipa Hitne pomoći" piše u saopštenju UIKS.

 

Foto: Informer/društvene mreže

Ubica i ubijena žena

 

U saopštenju se dodaje da su lekari mogli samo da konstatuju smrt muškarca.

"U skladu sa zakonskom procedurom, obavešteni su policija, tužilastvo i sud, a telo ce biti upućeno na obdukciju" piše u zvaničnom saopštenju.

Podsetimo, Vladimir Maksimović (42) koji je 25. marta 2022. godine pucao u glavu supruzi Mileni (35) dok je spavala, inače uglednoj doktorki iz Kragujevca, a koja je bitku za život izgubila šest dana kasnije u UKC Kragujevac, po presudi Apelacionog suda za ovo svirepo ubistvo dobio je 20 godina zatvora, iako je Viši sud prvo doneo odluku da ga osudi na doživotnu kaznu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Potresne reči sestre ubijenog harmonikaša: Ubicu moga brata stići će moje suze, a Bog će da mu presudi
revolt

Potresne reči sestre ubijenog harmonikaša: Ubicu moga brata stići će moje suze, a Bog će da mu presudi

- Razočarana sam što je svirepom ubici moga brata smanjena kazna. Nadala sam se da će nakon žalbe tužilaštva taj čovek biti osuđen na strožu kaznu a nisam ni pomišljala da mu može biti umanjena. Smatram da se takvim odlukama šalje loša poruka zločincima da mogu da ubiju koga žele jer će iza rešetaka provesti koju godinu a njihove žrtve iz groba nikada izaći neće!

07.08.2024

15:09

sledeća vest

Vesti

TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija