• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2024

14:13

Gledao kako mu otac i sestrica umiru pred očima! Novi detalji stravične nesreće kod Sjenice!

Facebook

Vesti

Gledao kako mu otac i sestrica umiru pred očima! Novi detalji stravične nesreće kod Sjenice!

Podeli vest

Na putu između Sjenice i Prijepolja u petak uveče je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su tragično stradali Hasredin Fehratović (42) i njegova najmlađa ćerka, dok se majka i starija ćerka bore za život.

Porodica Fehratović, koja se vraćala s odmora, postala je, kako se sumnja, žrtva nasilničke vožnje mladog Dženana Koraća iz Sjenice, koji je upravljao automobilom marke "mercedes“.

Prema prvim izveštajima, Korać je vozeći neprilagođenom brzinom pokušao da pretekne kolonu vozila, pri čemu je izgubio kontrolu nad autom i direktno udario u “audi” u kojem se nalazila porodica Fehratović. Sudar je bio toliko silovit da su delovi automobila bili razbacani po putu, ostavljajući stravičan prizor na mestu nesreće.

Foto: Facebook

Ocu i najmlađoj ćerkici Tairi nije bilo spasa

Prijatelji i sugrađani u Novom Pazaru su od sinoć u šoku i neverici. Gubitak Hasredina i njegove ćerke teško je pogodio sve koji su ih poznavali.

- Radiš, mučiš se i stvaraš porodicu. Odeš na odmor da malo predahneš, a onda se desi ovakva tragedija. Neko je sebi dao pravo da vozi opasno i na kraju je uskratio tri života - kaže jedan od sugrađana u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

Građani su sve glasniji u svojim kritikama nasilničke vožnje, koja, kako kažu, postaje sve češća pojava na putevima ovog kraja.

Foto: Prinscreen

Hasredin je sahranjen u selu Murovce

- Najviše boli kada stradaju nevini, pogotovo kada dete izgubi život. Neka im Allah podari lep Džennet, a porodici Fehratović sabura da prebrodi ovu tešku bol - napisano je u jednoj od mnogobrojnih objava podrške porodici.

Građanin iz Novog Pazara dodao je da svaki put kada čuje za ovakve nesreće se zapita koliko još života mora biti izgubljeno da bi se nešto promenilo.

Foto: Prinscreen

Mal aTaira je sahranjena istog dana

- Bahati vozači misle da su nedodirljivi, a u stvarnosti su opasnost za sve nas. Ovo više nije pitanje samo saobraćajnih propisa, ovo je pitanje ljudske svesti i odgovornosti. Ako ne budemo stroži prema nasilničkoj vožnji, samo je pitanje vremena kada će opet nevini stradati - napisao je on.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!
Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!

Kina podržava Iran u odbrani svog suvereniteta, bezbednosti i nacionalnog dostojanstva, rekao je kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji u telefonskom razgovoru sa vršiocem dužnosti iranskog ministra inostranih poslova Alijem Bagerijem.

11.08.2024

17:13

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23