• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2024

17:34

Tužno da tužnije ne može biti: U Drini pronađeno i telo bebe, stare devet meseci!

MUP Srbije

Vesti

Tužno da tužnije ne može biti: U Drini pronađeno i telo bebe, stare devet meseci!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici policije, pretragom Drine na području Ljubovije gde se prevrnuo čamac sa iregularnim migrantima, pronašli i telo bebe.

S druge strane, kako je dodao, policija Republike Srpske iz Drine je izvukla telo još jedne muške osobe:

- Pretragom terena, koja intenzivno traje od noćas, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su danas oko 15.30 časova, u blizini obale u mestu Lonjin nizvodno niz Drinu, beživotno telo bebe starosti oko devet meseci. Ona je, na žalost, deseta žrtva prevrtanja čamca sa iregularnim migrantima koji su iz Srbije pokušali da pređu ovu reku između mesta Drlače kod Ljubovije i Orlice u opštini Zvornik. Beba je bila sa majkom, čije je telo ranije danas izvučeno iz reke. Pretraga se i dalje nastavlja.

Pripadnici MUP-a Republike Srbije do sada su izvukli tela šest muškaraca, žene i bebe, dok su pripadnici policije Republike Srpske pronašli tela dva muškarca.

Na čamcu je bilo tridesetak osoba. Od ukupno 18 preživelih migranata, 16 je iz Sirije i dvoje iz Egipta. Takođe, od tog broja osam je punoletnih, a 10 maloletnika. Identifikacija beživotnih tela je u toku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija