• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

23.08.2024

11:59

Majka ranjene Anđele poručila masovnom ubici: Volela bih da mu izvadim levo oko!

ATA Images, Društvene mreže

Vesti

Majka ranjene Anđele poručila masovnom ubici: Volela bih da mu izvadim levo oko!

Podeli vest

Marijana Stevanović, majka ranjene Anđele, istakla je u svom iskazu pred Specijalnim sudom da su svi roditelji pobijene i ranjene dece pod sedativima i postavila pitanje zašto se ne pojavljuju majka masovnog ubice Uroša Blažića i ostali članovi porodice.

- Mene zanima zašto cela porodica nije uhapšena to veče. Zašto njegova porodica ne sluša sve ovo što mi slušamo? Svi smo na lekovima ovde. Zašto majka, brat, snaja, deda, nisu dovedeni ovde da slušaju ovo? Ja to hoću da čujem kao majka koja je tri meseca bila u bolnici i gledala svaku operaciju svog deteta - upitala je.

Predsedavajuća sudija joj je odgovorila da, ukoliko bi oni bili prisutni, zakonski ne bi mogli da budu saslušani.

Foto: Zoran Sinko

Park u Malom Orašju u kome je Uroš Blažić započeo svoj krvavi pir

Stevanovićeva se na to nadovezala i rekla sudiji da bi "volela da je puste da malom govnu izvadi levo oko, koje njeno dete nema" i da "mu svaki roditelj preživelog deteta uzme deo koji im je on oduzeo":

- Volela bih samo da me pustite na dva minuta. Neka živi, ali neka živi bez levog oka!

Podsetimo Anđelu Stevanović, koja je bila u grupi mladih u Ravnom Gaju u Malom Orašju, krvolok Blažić je upucao u glavu i ona je ostale bez oka. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija