• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

05.09.2024

09:16

Oglasila se policija o tragediji kod Bajmoka: Evo kako je došlo do teškog udesa

Instagram/192_rs, Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Oglasila se policija o tragediji kod Bajmoka: Evo kako je došlo do teškog udesa

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kod Bajmoka poginule su dve osobe, a dve su povređene.

U subotičkoj policiji potvrđuju za "Blic" da se 4. septembra oko 20.20 sati dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je vozač putničkog vozila "mercedesa" iz neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku pri čemu je udario u putničko vozilo marke "tojota".

U ovoj nezgodi povredama na licu mesta podlegli su vozač "tojote" i putnik iz njenog vozila, dok je suvozač iz njenog vozila teže povređena, a vozač mercedesa lakše - kažu u policiji.

Uviđaj je izvršio tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Subotica i saobraćajni policijski službenici.

 

- Protiv vozača "mercedesa" biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Ne zna se zašto je prešao u suprotnu traku

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici za "Blic" kažu da se S.Đ., vozač "mercedesa", BiH registarskih oznaka kretao iz pravca Bajmoka ka Mišićevu i iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu traku pri čemu je prednjim levim delim udario u prednji levi deo "tojote" subotičkih registarskih oznaka kojim je upravljala R. D..

- U ovoj saobraćajnoj nesreći povredama na licu mesta podlegli su R.D. i putnik iz njenog vozila M.R. iz Kikinde, dok je suvozač iz njenog vozila M.R. iz Kikinde zadobila teške telesne povrede, a vozač "mercedesa" S.Đ. je zadobio lakše telesne povrede.

Od momenta nezgode, pa do 22:50 časova saobraćaj je na mestu nesreće bio obustavljen za teretna vozila, dok su putnička vozila preusmeravana preko atarskog puta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!
Politika

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!

U Hanioti je jutros stigla delegacija iz Srbije koja je sinoć krenula iz Jagodine -, 650 članova, a u delegaciji su zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi više udruženja iz Jagodine -udruženja pčelara, gljivara, kinološkog društva, dobrovoljnih davaoca krvi, privrednici, radio amateri. I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima, rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u uključenju za TV Prva.

05.09.2024

10:57

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija