• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/novosti

11.09.2024

10:10

Počelo suđenje za zločin u kafiću u Priboju: Policajac tvrdi da je Ervin bio pijan i da je pravio probleme, a udario ga je kada ga je opsovao

printscreen

Vesti

Počelo suđenje za zločin u kafiću u Priboju: Policajac tvrdi da je Ervin bio pijan i da je pravio probleme, a udario ga je kada ga je opsovao

Podeli vest

Policajac Igor Avramović, kojem se u Višem sudu u Užicu sudi za teško ubistvo Ervina Ćelahmetovića 21. maja 2023. godine u Priboju, izneo je odbranu, dok se troje optuženih da su mu pomagali u posle u bekstvu za sada branili ćutanjem.

Optuženi policajac je iznoseći odbranu rekao da je Ćelahmetović bio pijan i da pravio nered, da mu je on prišao, kod šanka, i rekao mu da je policajac, a ovaj ga je opsovao, nakon čega ga je Avramović udario.

Ovo su potvrdila i tri svedoka, koju su izjavili da je mladić bio pijan, pravio nered i nasilnički se ponašao u kafiću, pa je prekinuta muzika i polomljene su čaše.

Od udaraca Ćelahmetović je pao sa stolice na pod i izgubio je svest, da bi nakon prebacivanja u bolnicu od zadobijenih povreda preminuo.

Foto: printscreen

Ervin Ćelahmetović  je od udarca pao i onesvestio se 

Avramovićev branilac Borivoje Borović osporava da je u pitanju teško ubistvo, kako je delo kvalifikovalo tužilaštvo, već da je u pitanju nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom iz nehata.

Inače tokom istrage jedan svedok iz kafića, koji je bio pored Ćelahmetovića za šankom, ispričao je da je Avramović oštećenog dva puta pitao, "šta je problem", unoseći mu se u lice, ali da mu Ervin nije ništa odgovorio i tada ga je udario. 

Viši sud u Užicu je naložio da se uradi psihološko - psihijatrijsko veštačenje okrivljenog s obzirom da se ranije branio ćutanjem.

Pored Avramovića optuženi su i Natalija Gazdić, Mihailo Stojković i Milo Aranitović koji su mu pomogli da pobegne iz Srbije. 

Foto: mup

Igor Avramović je nakon zločina pobegao i uhapšen u Trebinju, gde s

 

Podsetimo nakon zločina Avramović je pobegao iz zemlje i uhapšen je nekoliko dana kasnije u Trebinju u Republici Srpskoj.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija