• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2024

18:26

Zvicer umalo uhapšen zbog ovog srpskog kriminalca! Bili mu za "petama", a za sve su krivi Srbi

Printscreen

Vesti

Zvicer umalo uhapšen zbog ovog srpskog kriminalca! Bili mu za "petama", a za sve su krivi Srbi

Podeli vest

Bivši tajni agent Petar Lazović upozoravao je Radoja Zvicera da britanski oficir za vezu u Beogradu “pritiska” da se otkrije njegova lokacija, a da svemu tome kumuju “Srbi” kojima smeta povezanost šefa kavačkog klana sa dvije osobe iz kriminalnog miljea.

On mu te poruke šalje u decembru 2020. godine i objašnjava da to čini po nalogu svog oca Zorana Lazovića, tadašnjeg pomoćnika direktora policije za borbu protiv kriminala.

"Oficir za vezu koji je u Beogradu, britanski, pritiska da se lociraš nešto zbog robe... Taj oficir daje gas, a njemu Srbi, jer im smeta tvoja povezanost sa Elezom i Belkom" piše mlađi Lazović 9. decembra te godine.

Prema pisanju beogradskih medija, Elez je nedavno u Srbiji osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 20 godina, zbog niza teških krivičnih dela počinjenih u Bosni i Hercegovini.

Navode da je uhapšen decembra 2020. godine u Srbiji, po Interpolovoj poternici, nakon čega je izručen BiH...

 

Foto: Informer

Darko Elez

 

Naknadno je podnio zahtev da kaznu služi u Srbiji zbog porodice, što je i usvojeno.

Vijesti nemaju informaciju ko je Belko koga Lazović pominje u poruci i da li misli na optuženog  Veljka Belivuka.

"To Srbi dodaju, da maskiraju sebe... Ali, eto da znaš. Tata mi rekao da ti kažem" poručuje on na tada kriptovanoj Skaj aplikaciji.

Protiv Petra Lazovića, njegovog nekadašnjeg kolege - policajca Ljuba Milovića i Zvicera, vodi se više krivičnih postupaka u kojima ih Specijalno državno tužilaštvo (SDT) tereti za izvršenje najtežih krivičnih dela, a dominantan posao odnosio se na šverc kokaina.

 

Foto: foto MUP

Radoje Zvicer

 

Zoran Lazović uhapšen je 14. aprila 2024. godine, zajedno sa nekadašnjim glavnim specijalnim tužiocem Milivojem Katnićem.

Tužioci tvrde da su njih dvojica samo formalno preduzimali akcije protiv vođa kavačkog klana, krili međunarodne podatke o šefu te kriminalne organizacije Zviceru i čuvali ga od hapšenja, a onda i obmanjivali javnost izjavama da Petar Lazović nije član te zločinačke grupe, već tajni agent na zadatku...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)
Live TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da Srbija nikada nije ništa učinila protiv Crne Gore, već je bilo upravo suprotno, Crna Gora se ogrešila o Srbiju. Vučić je, govoreći na konferenciji za novinare na samitu Procesa Brdo-Brioni koji se održava u Tivtu, rekao da se Srbija ne meša u unutrašnju politiku suseda, uključujući Crnu Goru i da mu je potpuno svejedno ko će tamo da formira Vladu. Ovim povodom, gosti "Info dana" bili su narodni poslanik Stefan Krkobabić i član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Radovan Arežina.

09.10.2024

16:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka